Evenimentul Zilei > Actualitate > Decolteu SPECTACULOS al unei vedete afişat pe stradă. Trecătorilor nu le-a venit să creadă | FOTO
Decolteu SPECTACULOS al unei vedete afişat pe stradă. Trecătorilor nu le-a venit să creadă | FOTO

Decolteu SPECTACULOS al unei vedete afişat pe stradă. Trecătorilor nu le-a venit să creadă | FOTO

Rita Ora a uimit trecătorii cu decolteul afişat în plină stradă. E drept că era în una din ţinutele pe care le poartă în noul său videoclip, pe care îl filmează cu Iggy Azalea, atunci când a plecat la plimbare.

The Mirror se întreabă cum va arăta vidoclipul "Black Widow", pe care cei doi îl pun acum în scenă, dacă ţinuta artistei este atât de spectaculoasă, asta chiar dacă îi pune în valoare silueta de invidiat.

Recent despărţită de DJ-ul scoţian Calvin Harris, Rita Ora se pare că arată mai bine ca niciodată. Calvin Harris şi Rita Ora şi-au început relaţia în mai 2013, iar de atunci au apărut de multe ori împreună în public, la diverse gale organizate de reprezentanţii industriei muzicale. Cei doi artişti au colaborat la piesă "I Will Never Let You Down", care a ajuns în luna mai pe primul loc în topul single-urile din Marea Britanie. 

Rita Ora, în vârstă de 23 de ani, este o cântăreaţa, compozitoare şi actriţa britanică. Albumul ei de debut, "Ora", lansat în 2012, a debutat pe primul loc în topul britanic şi a inclus două piese care au ajuns pe primul loc în topul single-urilor din Marea Britanie – "R.I.P." şi "How We Do (Party)".

Cu o voce de mezzosoprana, Rita Ora a primit trei nominalizări la gala BRIT Awards din 2013 şi, recent, a fost aleasă să interpreteze rolul personajului Mia Grey în adaptarea cinematografică a romanului "Fifty Shades of Grey".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: