Evenimentul Zilei > Actualitate > Declaraţie ŞOCANTĂ a unuia dintre cei mai mari CRAI din showbiz: „Mi-aş fi dorit să fiu BISEXUAL” | GALERIE FOTO
Declaraţie ŞOCANTĂ a unuia dintre cei mai mari CRAI din showbiz: „Mi-aş fi dorit să fiu BISEXUAL” | GALERIE FOTO

Declaraţie ŞOCANTĂ a unuia dintre cei mai mari CRAI din showbiz: „Mi-aş fi dorit să fiu BISEXUAL” | GALERIE FOTO

Deşi s-a culcat cu numeroase femei la viaţa lui, un comediant celebru a recunoscut recent că şi-ar fi dorit să întreţină relaţii sexuale şi cu bărbaţi.

Declaraţia îi aparţine lui Russell Brand şi a fost făcută în timpul unui interviu pe care acesta l-a acordat unui post de radio. Comediantul în vârstă de 39 de ani a mărturisit că a avut această revelaţie după ce a dus la sfârşit un act sexual cu un alt bătbat, în cadrul unui show televizat, în timp ce era sub influenţa drogurilor.

În cadrul interviului, Russell Brand a mai mărturisit că nu este implicat în nicio relaţie şi că în toate relaţiile în care a fost implicat până acum a avut o atitudine pozitivă, scrie Daily Star.

Cea mai celebră relaţie pe care Russel Brand a avut-o a fost cea cu cântăreaţa Katty Perry. Cei doi s-au cunoscut în anul 2009 şi s-au căsătorit în secret în octombrie 2010, însă au divorţat în iulie 2012.