Evenimentul Zilei > Actualitate > Declaraţie INCENDIARĂ. Conchita Wurst: „Mi-ar plăcea să petrec o săptămână cu Putin”
Declaraţie INCENDIARĂ. Conchita Wurst: „Mi-ar plăcea să petrec o săptămână cu Putin”

Declaraţie INCENDIARĂ. Conchita Wurst: „Mi-ar plăcea să petrec o săptămână cu Putin”

Interpretul transsexual austriac Conchita Wurst, câştigătorul ediţiei din 2014 a concursului Eurovision, a declarat că şi-ar dori să-l cunoască personal pe Vladimir Putin. Mai mult, Conchita spune că i-ar plăcea să petreacă cel puţin o săptămână cu preşedintele rus

"Mi-ar plăcea să petrec o săptămână cu Putin. Pur şi simplu pentru ca să-l înţeleg", a mărturisit artistul, cunoscut pentru apariţiile sale în rochii elegante şi purtând barbă.

Conchita, pe numele său adevărat Tom Neuwirth, a explicat, într-un interviu publicat de ziarul austriac Kurier, că nu ia "apărarea legilor lui discriminatorii", exprimându-şi convingerea că "Putin nu vrea decât să fie respectat, iar această dorinţă de respect a lui Putin coincide cu cea a minorităţilor".

Pe de altă parte, Conchita Wurst a subliniat că are numeroşi admiratori în Rusia şi că ştie că "mulţi ruşi nu sunt de acord cu deciziile guvernului lor". Artistul s-a referit la reglementările legale din Rusia care pedepsesc orice comentariu pozitiv sau neutru asupra problemelor legate de homosexualitate, bisexualitate sau transsexualitate.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News