Cristina Țopescu a scris pe pagina ei de Facebook că nu este de acord cu opinia lui Mircea Badea despre protestele din Piața Victoriei, dar nici nu consideră că trebuie să-l înjure pentru acest lucru.

Prezentatoarea TV a mai spus că a fost înjurată de telespectatorii postului la care lucrează pentru susținerea pe care a arătat-o față de cei care au protestat împotriva Guvernului Grindeanu.

„Pot să nu fiu de acord cu Mircea Badea, fără să-l înjur? Mersi:). Sunt tăguită de cristina băzăvan în dezacordul ei profund cu mircea badea. O înțeleg pe Cristina și cred că are dreptate, de aceea i-am și răspuns deja. Părerea mea este că e cel puțin o falsă problemă povestea cu copiii la proteste, asta e problema în protestele din România, pa bune??? Deci spun a nu știu câta oară, eu cred că protestele astea sunt revenirea la „viața civică” a tinerilor, sunt mândră de ei, sunt alături de ei și îi invit foarte des în emisiunile mele. Că sunt tot felul de „entități” sau indivizi care înceară să-i folosească, e lesne de imaginat, dar de la asta până la a spune că sunt manipulați….să fim serioși !!!”, a scris vedeta TV pe pagina ei de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: