Evenimentul Zilei > EVZ Special > Declarație bizară făcută la adresa lui Gigi Becali. După ce moare, ar trebui ca ceva din corpul lui să fie pus ca la moaște
Declarație bizară făcută la adresa lui Gigi Becali. După ce moare, ar trebui ca ceva din corpul lui să fie pus ca la moaște

Declarație bizară făcută la adresa lui Gigi Becali. După ce moare, ar trebui ca ceva din corpul lui să fie pus ca la moaște

Marin Condescu, fostul conducător al formației Pandurii Târgu Jiu, a vorbit laudativ despre Gigi Becali, dar a formulat o idee ieșită din tipare.

Marin Condescu, fost președinte al echipei Pandurii Târgu Jiu, a făcut o declarație ciudată la adresa lui Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. Vorbind în termeni apreciativi despre latifundiarul din Pipera, Condescu a spus că, după decesul lui Becali, corpul acestuia ar trebui să fie păstrat sub formă de moaște. El s-a referit la faptul că fotbalul românesc a supraviețuit datorită investițiilor pe care le-a făcut machidonul în echipa „roș-albastră”.

Marin Condescu a vrut să-i facă un compliment latifundiarului din Pipera

„După ce moare, ar trebui ca ceva din corpul lui să fie pus ca la moaște. Fotbalul românesc a supraviețuit datorită unui om ca Gigi Becali. După ce va muri, dacă nu i se vor păstra multe din faptele sale, cel puțin o mână trebuie să i se pună dacă se va face vreun mormânt al fotbalului. Trebuie să i se pună și lui o mână acolo!

Din păcate, în fotbalul românesc a mai rămas un singur om care finanțează această activitate (n.r. – Gigi Becali). A fost singurul om care a pompat lichidități în fotbalul românesc. Fără Gigi Becali, fotbalul, din punct de vedere economic, ar fi mult mai sărac. Când o să moară, ar trebui să fie luat ceva din corpul lui și pus ca la moaște. Nu e nevoie de statuie. Statuie și-o poate face și singur”, a spus Marin Condescu la emisiunea GSP Live.

CFR Cluj a devenit, din nou, campioana Ligii I. FCSB rămâne fără titlu, din anul 2015

Altfel, marți seară, CFR Cluj a devenit campioană în Liga I pentru al patrulea sezon consecutiv. Ardelenii s-au impus în deplasare, la FC Botoșani, scor 1-0. Un nou eșec pentru FCSB, echipa lui Gigi Becali, care rămâne fără trofeul de campioană a României din sezonul 2014 – 2015. Costel Gâlcă este ultimul antrenor care s-a impus la acest nivel pe banca „roș-albaștrilor”.

 

Publicat in categoriile: EVZ Special, Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: