Evenimentul Zilei > Politica > Declaraţia serii! „Nelu Tătaru ar trebui demis de către premier”. Cine lansează bomba politică
Declaraţia serii! „Nelu Tătaru ar trebui demis de către premier”. Cine lansează bomba politică

Declaraţia serii! „Nelu Tătaru ar trebui demis de către premier”. Cine lansează bomba politică

Gabriela Firea a lăsat să se înţeleagă că Nelu Tătaru ar trebui să-și dea demisia din funcția de ministru al Sănătății după gafele pe care le-a făcut în ultima perioadă.

Gabriela Firea consideră că Nelu Tătaru a făcut prea multe greşeli şi că ar trebui demis: „Dacă am trăi într-o societate normală, după gafele pe care le-a făcut în această perioadă ministrul Sănătății, acesta ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier. Într-o situație de criză sanitară, nu e suficient să fii prezent la serviciu, ci trebuie să iei și decizii foarte bune, foarte corecte și rapide și să elimini persoanele care sunt lipsite de profesionalism”, a declarat în această seară Gabriela Firea la un post de televiziune.

Un alt avertisment pe care l-a lansat Primarul general al Capitalei

Gabriela Firea a tras un semnal de alarmă asupra faptului că la Direcția de Sănătate Publică București nu se răspunde cu orele sau chiar zilele: „Oamenii au sesizat că la DSP București nu se răspunde cu orele, chiar cu zilele. Sunt medici care au semnalat acest lucru din spitalele din Capitală. Practic și doar pentru acest motiv, fără a mai adăuga gafa transmisă zilele acestea, uitându-se de mia de locuitori. Practic, s-a raportat o cifră la toți locuitorii dintr-o comunitate și nu la mia de locuitori”, a mai spus PG.

Încă o acuzaţie gravă:„Nu există performanță pe domeniul sănătății în România”

„Greșeala e mai puțin gravă decât erorile care s-au făcut în perioada aceasta. Nu putem spune că există performanță la nivel de Guvern pe domeniul sănătății. Am văzut declarații de genul este un om muncitor. Da, dar poți să muncești mult și fără rezultate substanțiale sau fără rezultatele dorite”, a mai subliniat Firea.

Primarul general al Capitalei, despre testele de anticorpi

„Suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici, suntem singurii care nu am avut o preocupare să aflăm care e gradul de imunizare pe cale naturală al populației. În toată lumea civilizată s-au făcut teste de anticorpi și se știe cam câte persoane s-au imunizat într-o comunitate”, a concluzionat Gabriela Firea invitată fiind la postul Antena 3.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: