Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizie surprinzătoare luată de judecători în cazul femeii care a omorât două fete în timp ce se afla la volan
Decizie surprinzătoare luată de judecători în cazul femeii care a omorât două fete în timp ce se afla la volan

Decizie surprinzătoare luată de judecători în cazul femeii care a omorât două fete în timp ce se afla la volan

Șoferița care a produs o tragedie în timp ce se afla la volan, la începutul acestui an, a scăpat de arestul la domiciliu, după cum a decis instanța.

Femeia în vârstă de 56 de ani, care a produs o tragedie după ce a accidentat mortal două fete, în luna februarie, a scăpat de arestul la domiciliu. Sentință pe care o primise din partea magistraților după această faptă.

Ce a decis instanța în cazul femeii care a omorât două fete

Judecătorii i-au anulat măsura arestului la domiciliu, iar procurorii nu au mai contestat decizia luată de magistrați. În aceste condiții, șoferița este acum liberă Măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

„Dispune înlocuirea măsurii arestului la domiciliu luată faţă de inculpata LEONTE MARCELA cu măsura preventivă a controlului judiciar pentru o durată de 60 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Pe timpul controlului judiciar, impune inculpatei LEONTE MARCELA să respecte următoarele obligaţii:

a) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară/ instanţei de judecată;

b) să nu comunice cu martorii …., direct sau indirect, pe nicio cale.

c) să nu conducă niciun fel de autovehicule. (…)

Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunțare”, se arată în decizia instanței, după cum precizează cancan.ro.

Ce spuneau polițiștii după tragicul eveniment

„Tragicul eveniment s-a petrecut pe strada Mențiunii din nordul Capitalei, după ce o șoferiță a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard. Cele două fete se aflau pe trotuar atunci când au fost lovite violent de mașină. Una dintre ele a murit pe loc, iar cealaltă a decedat în timp ce era transportată la spital,

Este foarte greu să stabilim viteza cu care se deplasa conducătorul auto, întrucât în continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele. Colegii mei au vizionat și imagini de pe camerele video. Într-adevăr, venea destul de tare autovehiculul.

Să spunem că, dacă nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, era într-o intersecție în care trebuia să facă viraj la dreapta sau la stânga, dar a pierdut controlul asupra direcției de mers. Toate lucrurile acesttea vor fi stabilite după ce vor fi administrate toate probele”, spunea Claudiu Coste, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: