Evenimentul Zilei > Monden > Decizie majoră după ce Alec Baldwin a împuşcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Șoc la Hollywood
Decizie majoră după ce Alec Baldwin a împuşcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Șoc la Hollywood

Decizie majoră după ce Alec Baldwin a împuşcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Șoc la Hollywood

La două săptămâni după ce actorul Alec Baldwin a împuşcat-o mortal pe Halyna Hutchins pe un platou de filmare din New Mexico, starul Dwayne Johnson a lansat un anunț important la Hollywood. Cel poreclit "The Rock" (Stânca) a dezvăluit că nu va mai folosi arme reale în filmele sale după cele întâmplate cu prietenul său.

Amintim că Halyna Hutchins a murit la data de 21 octombrie 2021. Ea a fost împuşcată cu un glonţ tran dintr-un pistol pe care Alec Baldwin îl folosea pentru a repeta o scenă din filmul western Rust.

Ulterior, un asistent de regie i-a spus lui Alec Baldwin că arma crimei era „rece″. Este un termen folosit în industria cinematografică pentru a desemna că un obiect de recuzită poate fi utilizat în condiţii de siguranţă.

După acest incident regretabil, Dwayne Johnson a confirmat că firma lui de producţie cinematografică, Seven Bucks Productions, „nu va mai folosi niciodată arme reale″.

Actorul s-a referit la acest subiect miercuri seară, la Los Angeles, oraș în care a fost programată premiera mondială a noii sale superproducţii „Red Notice”. Este un film produs de Netflix, alături de colegii săi de distribuţie Ryan Reynolds şi Gal Gadot.

foto: commons.wikimedia.org

Șocul vieții pentru Alec Baldwin

„Ceea ce s-a întâmplat reprezintă un scenariu îngrozitor. Îl cunosc pe Alec Baldwin de mulţi, foarte mulţi ani. Este un bun prieten de-ai mei, iar gândurile mele se îndreaptă acum spre familiile tuturor celor care au fost implicaţi în acel accident.

Nu pot să vorbesc pentru alte companii de producţie, nu pot să vorbesc pentru alte studiouri, dar pot să vă spun că acel incident a creat o nouă perspectivă legată de felul în care putem să acţionăm în viitor″, a declarat Dwayne Johnson.

The Rock este și unul dintre protagoniştii celor mai recente filme din franciza „Fast & Furious”. Mai departe, firma lui de producţie va folosi arme din cauciuc şi se va ocupa de rafinarea imaginilor în etapa de postproducţie.

Împuşcătura mortală de luna trecută a readus în atenţie îngrijorările legate de utilizarea armelor de recuzită. De asemenea, La Hollywood au fost dezbateri şi despre condiţiile de siguranţă pe platourile de filmare. Alec Baldwin nu a fost de acord că producţia filmului Rust a fost haotică și lipsită de siguranţă.

foto: commons.wikimedia.org
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: