Evenimentul Zilei > Politica > DECIZIA lui Grindeanu. A numit un anti-pesedist într-o POZIŢIE CHEIE. Cum ÎNJURA acesta PSD-ul în martie
DECIZIA lui Grindeanu. A numit un anti-pesedist într-o POZIŢIE CHEIE. Cum ÎNJURA acesta PSD-ul în martie

DECIZIA lui Grindeanu. A numit un anti-pesedist într-o POZIŢIE CHEIE. Cum ÎNJURA acesta PSD-ul în martie

Premierul Sorin Grindeanu l-a schimbat pe omul care l-a criticat pe Dragnea din funcţia de guvernator al Deltei Dunării şi a numit un om care până recent îşi exprimă vehement opiniile anti-PSD.

Mălin-Matei Muşatescu a fost numit în funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării", printr-o decizie a lui Grindeanu. Totodată, şeful Executivului l-a eliberat pe Grigore Baboianu din funcţia de guvernator, acesta având recent critici la adresa pescarului Dragnea.

Mălin Matei Muşatescu este un ecologist convins, fiind vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Delta. În acelaşi timp, noul guvernator al Deltei Dunării este un anti-pesedist convins, aşa cum reiese din postările de pe pagină să de Facebook din ultimele luni, scrie stiripesurse.ro.

CLICK PE GALERIE PENTRU POSTĂRILE ORIGINALE

22 martie – Priorităţile guvernării PSD:

1. Legalizarea corupţiei la nivel înalt

2. Intrarea României în incapacitate de plata

3. Forţarea romexit

4. Bugetarea defectuoasă a armatei şi slăbirea legăturilor cu NATO

5. Stoparea investiţiilor, distrugerea infrastructurii

6. Reintrarea în zona gri controlată de Moscova

7. Crearea contextului politic pentru enclavizarea Ţinutului Secuiesc

8. Unirea cu Rep. Moldova

22 martie – Legea Nicolicea – PSD: INTERESUL NAŢIONAL ESTE PENTRU PARLAMENT DOAR PUR CONSULTATIV

19 martie – PSD, UDMR şi o parte din PNL au votat împotriva interzicerii exportului de lemn. Mafia care calamitează România pentru următorii 50 de ani, cel puţin din punctul de vedere al mediului, al aerului pe care îl respirăm şi al deşertificării acestei ţări se află în Parlament. Citiţi listele acestor trei partide cu aleşii lor şi veţi vedea numele trădătorilor de neam şi de ţară.

17 martie – Mai ştiţi nava aia fumegândă (sub pavilion german), plină cu deşeuri toxice, care nu era primită în niciun port din lume? Aia care a fost totuşi primită în Constanţa şi nu mai ştie nimeni dacă a mai plecat sau nu, dacă a fost golită sau nu de încărcătură. Nu o să zic acum prin ce colţ de ţară frumoasă au îngropat mişeleşte ciocoii momentului mizeria cu pricina, ci aş vrea să îmi imaginez că am îmbarca pe o nava fumegândă toţi politicienii actuali şi foşti ai României. Parlamentari, politruci din ministere, guvernanţi. Cu siguranţă nava nu ar fi primită în niciun port din lume. Aşa că i-am lua tot noi înapoi, pe la Constanţa.

15 martie – Adevărată legitimitate a PSD este dată de faptul că exprimă cu fidelitate în plan politic degenerarea morală, culturală şi pe alocuri genetică a unei bune părţi din poporul român.

14 martie – Tăriceanu merită pârnaie nevinovat. Să ia aşa, fo 10 ani, pentru prostie cu premeditare.

8 martie – Conform declaraţiei coclite de Tăriceanu, de astăzi doar Parlamentul reprezintă în mod legal vocea poporului, nu şi poporul, care cam trebuie să rămână mut,

"Legislativul se angajează cu fermitate să servească exclusiv naţiunea pe care o reprezintă, opinia structurată şi legală a societăţii româneşti fiind exprimată în mod legitim şi cu exclusivitate de Parlament."

28 februarie – Omul care este Dumnezeul Constituţiei, ăla care este un fel de monarh al Republicii, echidistant şi fără de partid, recte Valer Dorneanu, a fost deputat PSD, funcţie în care alături de Iordache Altă Întrebare şi Mohora în 2007 făceau modificări la Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie şi a celor conexe acestora. Mai precis dezincriminarea faptelor privind deturnarea de fonduri sau utilizarea subvenţiilor de la bugetul de stat. Restul este separarea puterilor în stat.

27 februarie – La Cluj şi Bucureşti protestatarii au luminat stradă cu steagul UE. Este un simbol care i-a scos din minţi pe mulţi dintre pesediştii utilizatori de FB. Iată de pildă cum un pesedist comentează la o postare cu acest eveniment (este român? dacă este, avem un caz de imbecilism funcţional):

Nicolae Adrian Andoco: Rezistaţi în mamele voastre , rupeţi-va dacă asta vreţi şi lipiţi a la unguri şi la împuţiţi de nemţi ,la fasciştii , să le fiţi slugi credincioase , servitori că şi mama primei loaze , amândouă mama şi fiica ta!Sificatoare şi excroace . Duceţi-va prostanacillor la unguri şi la nemţi ,cu Ardeal cu tot să fiţi viermii lor . Vom trăi şi vom există şi fără voi , noi ceilalţi . Dar luaţi – va şi trădătorii cu voi ,pe împuţitul fascist Iohanis , pe spălăcitul şi latura cioloş , pe vrăjitoarea Macovei , şi toată gaşcă lor de trădători şi a voastră şi pe securiştii voştri Ioan rus , Vasile Puşcaş şi tot " grupul de la Cluj " nucleu important al securităţii şi va duceţi în pizda mamelor voastre unde a dus mutul iapă şi banul cârlanul , să nu mai vină nici numele după voi !!!!!!!!

Asta mi se pare esenţă propagandei de pe Antena 3, B1 şi RTV, plus teoriile vehiculate de Dragnea, Ţuţuianu, Tăriceanu, Vasilescu & Co.

27 februarie – În Delta Dunării a fost implementat postulatul domnului Dragnea enunţat la întâlnirea cu primarii pesedişti: DISTINCŢIA DINTRE LEGALITATE ŞI OPORTUNITATE. Acum două săptămâni preşedintele asociaţiilor de pescari profesionişti din Delta anunţă că prohibiţia stiucii va fi amânată, deoarece este pod de gheaţă. Cu toţii ştim că ştiucă este pescuită pentru icre (peste 200 lei/kg) fără probleme SUB GHEAŢă. Astăzi în Delta Dunării gheaţă s-a topit, dar prohibiţia la ştiucă nu a intrat în LEGALITATE pentru a nu afecta OPORTUNITATEA unor braconieri şi cherhanagii de a câştigă în continuare câteva sute de mii de euro din decimarea efectivelor de ştiucă din Rezervaţie.

26 februarie – MILIONUL CĂ UN FETISH

Să ieşi la un miting şi să strigi "huo" fără să ştii pentru cine. Sau să ştii pentru cine, dar să nu ştii pentru ce. Să te încoloneze primarul, să te şuie în autobuze, să te scoată din comună, de la găinile tale, de la ţuică ta, de pe banca ta de lângă gard. Şi să te duci la oraş pentru a strigă ce îţi zic agitatorii de partid, sau să te înghesui să-i pupi mâna baronesei Plumb, mâna plină deja de balele admiratorilor care au

"consumat" ceva în sat, dimineaţă, înainte să vină autobuzele. Să primeşti de la partid o pancartă pe care nici nu te oboseşti să o citeşti, sau pe care nu ştii să o citeşti, şi să umbli cu ea indignat pe străzile unui oraş. Asta înseamnă să iei parte la un miting pesedist.

Imaginea protestelor de la Cotroceni este una a degradării partidului, imagine populată cu analfabeţii septagenari dependenţi de arderea vrajitorelor pe rugul mediatic al Antenei3 şi RTV. Chiar şi PSD şi-a dat seama că nişte sunete insuficient articulate de gurile ştirbe şi schimonosite de ura ale unor pensionari nu au cum să convingă pe cineva că "poporul" susţine guvernul. Aşa PSD a simţit nevoia să facă saltul de la Floricică Dansatorea, la Rovana Plumb. Cu primarii, cu autobuzele, cu scenă şi amplificare, cu televiziunile infracţionale, PSD nu a reuşit să aducă în stradă mai mult de câteva mii de oameni. Milionul de români furioşi care apară guvernul este fetishul lui Dragnea şi nu va putea fi pus în scenă nici trimiţând gonacii în România profundă pentru a scutură tufişurile că la vânătorile de la Bâlc, doar, doar vor scoate din ele pârşii, vulpile, mistreţii şi bursucii pentru a ieşi la număr.

Şi să mai ştiţi că marele absent din toate aceste zvârcoliri ale social-democraţiei teleormănene este funcţionarul public. Pentru că funcţionarul public, după ce partidul i-a mărit salariul, i-a dat vouchere de vacanţă, după ce i se promite salariu minim mai mare decât la privat, a dat ţeapă şi nu s-a prezentat la chemarea partidului, în piaţă, la miting. A dat ţeapă exact că studentul care a primit de la partid gratuitate pe tren, şi el a venit la Bucureşti la protest în faţă Guvernului. Pentru că fără platforme muncitoreşti mamut şi mine în care colcăie două generaţii de mineri ostracizati este foarte complicat să mai găseşti un milion de români dispuşi la o adică să dea ciomege în cap altor români care înjură partidul. PSD-ul lui Liviu Dragnea este caricatură Partidului Comunist, aşa cum demonstratiille de susţinere ale acestui partid sunt caricaturi ale mitingurilor ceauşiste de 23 August. Bătrânii miliţieni, fostele secretare de la judeţeană de partid şi foştii activişti comunişti îşi plâng astăzi în pumni. Singură lor alinare este seară, când Gâdea le administrează doză de ura, că pe o dializă perversă.

23 februarie – Comisia Europeană a afirmat că este de partea populaţiei care a protestat împotriva OUG13. Nu a zis nimic despre probleme de comunicare sau despre faptul că s-a greşit când a fost emis acest OUG seară. În schimb CE acuză guvernul Grindeanu că a încercat să schimbe brusc ireversibilitatea luptei anticorupţie. Indiferent ce s-a întâmplat apoi în Parlament cu OUG 13 – 14, tentativă se pedepseşte oricum, pentru că Justiţia este legată la ochi, nu-i aşa? Le atrag atenţia unor colegi de breaslă – faţă de care am în continuare tot respectul şi toată preţuirea – că nu este suficient să înjuri "hamsterul" lui Dragnea în prinţ pentru a deveni credibil în mediul virtual când te alături corului Antenei3, RTV şi B1 pe teme deja bătătorite (DNA, Kovesi, Servicii, procurori/judecători, Iohannis, looserii de la proteste, multinaţionalele).Este că şi cum ai încerca să fii un Dragnea ventrilog, care din când în când vorbeşte din burtă şi cu vocea lui Chirică. Nu te mai crede decât Floricică Dansatoarea, iar aia nu citeşte ziare.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: