Evenimentul Zilei > Monden > Decizia care a șocat fanii. Celebrul muzician Ed Sheeran se lasă de muzică. Fotbalul e viața lui
Decizia care a șocat fanii. Celebrul muzician Ed Sheeran se lasă de muzică. Fotbalul e viața lui

Decizia care a șocat fanii. Celebrul muzician Ed Sheeran se lasă de muzică. Fotbalul e viața lui

Celebrul muzician Ed Sheeran, unul dintre cei mai bine vânduți cântăreți din lume, lasă microfonul pentru echipamentul de fotbal. După ce a umplut stadioanele cu muzica sa, acum va coborâ în iarbă.

Cu toate că mulți s-ar gândi că aceasta poate fi doar o glumă, lucrurile par destul de serioase, mai cu seamă că o echipă l-a prezentat oficial pe artist. Acesta a primit și echipamentul cu care urmează să performeze.

Ed Sheeran se face fotbalist

Piesele sale sunt fredonate de toți îndrăgostiții din lume, acesta fiind unul dintre cei mai bine vânduți artiști de la ora actuală, ale cărui piese sunt adesea o opțiune pentru valsul mirilor. Totuși, nimeni nu s-ar fi așteptat ca Ed Sheeran să anunțe că se face fotbalist. Celebrul cântăreț, în vârstă de 30 de ani, a fost inclus în lotul echipei Ipswich Town, din League One, reprezentând a treia ligă engleză.

Edward Christopher Sheeran a primit deja echipamentul cu numărul 17 din partea clubului. Astfel, artistul își demonstrează polivalența talentelor, după ce a cochetat inclusiv cu actoria. Se pare că totul a pornit de la faptul că Ed Sheeran este un fan înrăit al echipei “albaștrilor” și a acceptat propunerea de a deveni sponsor al tricourilor de joc ale acestora. Cântărețul privește cu multă bucurie postura de sponsor pentru tricouri, atît pentru prima echipa masculină cât și feminină a clubului.

Artistul a îmbrăcat tricoul echipei sale favorite din Anglia

Cei care au rămas uimiți de ideea de a-l vedea pe cântăreț pasând mingi sau șutând la poartă pot fi liniștiți. Rolul lui Ed Sheeran este unul stric de imagine, în ciuda faptului că artistul nu ar refuza o astfel de oportunitate. Cu toate acestea, este realist și își dorește ca profesioniștii să se ocupe de jocul din teren, el fiind doar mândru de sprijinul pe care îl acordă echipei sale favorite.

Când Ipswich mi-au spus de planul lor, am crezut că glumesc, dar îmi place la nebunie ideea. Cred că acesta va fi un sezon grozav și sunt onorat să particip la el. Sper că acest număr din lot este doar ceremonial, pentru că vreau să ne văd promovați și asta nu se va întâmpla dacă eu voi juca, a comentat Sheeran, citat de BBC, scrie impact.ro.

Pe de altă parte, reprezentanții echipei Ipswich Town debutează în al treilea sezon consecutiv în al treilea eșalon al fotbalului din Anglia, cu Morecambe.

Este modul nostru de a-i mulțumi pentru sprijin, suntem nerăbdători să-l primim la Portman Road în acest sezon, a explicat Mark Ashton, directorul executiv de la Ipswich.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.