Evenimentul Zilei > Monden > Decizia bizară luată de fiii lui Petrică Cercel. Și-au înmormântat tatăl pe întuneric
Decizia bizară luată de fiii lui Petrică Cercel. Și-au înmormântat tatăl pe întuneric

Decizia bizară luată de fiii lui Petrică Cercel. Și-au înmormântat tatăl pe întuneric

Petrică Cercel a murit la data de 16 septembrie 2021, într-un spital din Capitală. El a fost infectat cu virusul COVID-19, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a îl ține în viață. Ieri au avut loc funeraliile.

Familia lui Petrică Cercel  le-a transmis celor care au vrut să vină la înmormântare să îmbrace haine albe, pentru a menține o imagine curată a artistului. Doar Florin Cercel, unul dintre cei trei fii ai lui Petrică Cercel, a venit îmbrăcat într-o camașă neagră, în notă discordantă cu frații săi și restul familiei.

De asemenea, toate florile care au înconjurat sicriul cu trupul neânsuflețit al cântărețlui de manele au fost albe.

n capela în care se află trupul neînsuflețit al manelistului au fost aduse mii de flori, iar în fața sicriului se află un tablou uriaș cu un mesaj emoționant. Tabloul portetrizează chipul regretatului manelist, pe care scrie „Îngerii nu mor”. Ana, soția manelistului, a adus în memoria soțului ei o coroană uriașă de flori albe, care a fost pusă în capela din cimitirul Ghencea.

„Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”, este mesajul emoționant lăsat de Ana Cercel pe coroana care se află lângă sicriul soțului ei.

Familia a transmis de mai multe ori pe parcursul zilei de ieri, duminica 19 septembrie, că amână funeraliile, fără să specifice vreun motiv anume. Iniţial, juneraliile lui Petrică Cercel au fost programate pentru ora 14:30, însă au fost amânate pentru ora 16:00, mai apoi a fost anunțată ora 17.

Abia după ora 19.00, când a ănceput să se întunece, a început ceremonia religioasă. Familia lui Petrică Cercel a explicat într-un final că a luat decizia de a îl înmormânta la lăsarea serii pentru a evita aglomerația.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: