Evenimentul Zilei > Actualitate > DECAPITARE ŞI MEMBRE TĂIATE în penitenciar. Forţele speciale au intervenit în forţă în RĂZBOIUL BANDELOR INTERLOPE. Imagini sângeroase ce pot afecta emoţional
DECAPITARE ŞI MEMBRE TĂIATE în penitenciar. Forţele speciale au intervenit în forţă în RĂZBOIUL BANDELOR INTERLOPE. Imagini sângeroase ce pot afecta emoţional

DECAPITARE ŞI MEMBRE TĂIATE în penitenciar. Forţele speciale au intervenit în forţă în RĂZBOIUL BANDELOR INTERLOPE. Imagini sângeroase ce pot afecta emoţional

Decapitare şi membre tăiate în penitenciar. Forţele speciale au intervenit în forţă în războiul bandelor interlope.

Opinia publică din Brazilia a fost şocată de evenimentele recente petrecute în penitenciarul Alcacuz. Conform The Sun, mai multe bande rivale de traficanţi de droguri au generat o revoltă în urma căreia victimele au fost decapitate sau chiar dezmembrate.

În urma confruntării sângeroase au murit 26 de deţinuţi. Conflictul a izbucnit din cauza luptei pentru supremaţie, ambele grupări dorind să deţină controlul traficului de droguri din penitenciar.

Famiilile celor închişi susţin că această vărsare de sânge putea fi oprită dacă autorităţile şi conducerea închisorii ţineau cont de semnalele care indicau că tensiunea creşte între cele două bande.

“Directorul închisorii a spus că nu putea putea face nimic. I-am spus că vor intra în sectorul 4 şi vor fi multe crime. De ce nu a făcut nimic?”, a declarat Adriana Feliz, sora unuia dintre cei închişi.

De altfel, şi în alte închisori au fost revolte ale deţinuţilor brazilieni, astfel că numărul victimelor a crescut la 130.

Deţinut decapitat în războiul bandelor