Evenimentul Zilei > Monden > De ziua ei, Simona Halep a fost șocată! Ce a găsit în camera de hotel. Toni Iuruc și getsul care va rămâne în istorie
De ziua ei, Simona Halep a fost șocată! Ce a găsit în camera de hotel. Toni Iuruc și getsul care va rămâne în istorie

De ziua ei, Simona Halep a fost șocată! Ce a găsit în camera de hotel. Toni Iuruc și getsul care va rămâne în istorie

Primul care a felicitat-o pe Simona Halep cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani a fost omul care îi este alături, Toni Iuruc.

La miezul nopții, Toni Iuruc a ținut să-i arate soției sale cât de mult o iubește și i-a umplut camera cu un număr mare de buchete de trandafiri de toate culorile. A fost o surpriză imensă care a impresionat-o pe Simona Halep. Iar sportiva a ținut să împărtășească acest lucru cu toți fanii ei, postând imagini pe rețelele de socializare.

De asemenea, Simona Halep a primit flori și de la Luminița și Nicolae Halep, cumnata și fratele ei.

Simona Halep a împlinit luni, 27 septembrie, vârsta de 30 de ani. Cea mai cunoscută și mai apreciată tenismenă din România s-a născut la 27 septembrie 1991, la Constanţa şi a început să joace tenis la vârsta de 4 ani şi jumătate. Primul partener de antrenament i-a fost fratele său mai mare.

O căsătorie ca în basme

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, pe 15 septembrie, cu puține zile înainte aniversarea vârstei de 30 de ani. Pentru cunoscuta sportivă, a fost cel mai frumos eveniment, care s-a petrecut într-un decor de vis, într-o locație din stațiunea Mamaia. De altfel, chiar ea a recunoscut acest lucru, într-o postare pe rețelele de socializare.

Ceremonia civilă a fost oficiată de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Simona Halep şi Apostol Gabriel (Toni) Iuruc, sunt împreună din 2019, cei doi apărând în public pentru prima oară la turneul de la Wimbledon, când Simona a cucerit trofeul.

O carieră de succes

Simona Halep ocupă momentan locul 15 WTA, dar a avut o carieră cu numeroase performanțe. Are în palmares 22 de titluri cucerite în circuitul WTA, dintre care două trofee de Grand Slam: Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019).

Simona Halep a cucerit primele sale titluri în 2013 (6), la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, în 2014 (2) s-a impus la Doha şi Bucureşti, în 2015 a cucerit alte trei titluri, la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, au urmat alte trei titluri în 2016, la Madrid, Bucureşti şi Montreal, în 2017 a câştigat doar la Madrid, în 2018 a obţinut titluri la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, în 2017 a câştigat la Wimbledon, iar în 2020 la Dubai, Praga şi Roma.

Simona Halep este prima româncă care a devenit lider în clasamentul WTA (Women’s Tennis Association) și a ocupat prima poziţie timp de 64 de săptămâni, între 2017 şi 2019.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: