Evenimentul Zilei > Monden > De unde atâta sete de răzbunare? Cine-l împinge pe Harry să distrugă Casa Regală? Noul plan este cu adevărat diabolic
De unde atâta sete de răzbunare? Cine-l împinge pe Harry să distrugă Casa Regală? Noul plan este cu adevărat diabolic

De unde atâta sete de răzbunare? Cine-l împinge pe Harry să distrugă Casa Regală? Noul plan este cu adevărat diabolic

În timp ce toata familia lui Harry se pregătește pentru cel mai mare eveniment în cinstea reginei Elisabeta a II-a, care își va sărbători Jubileul de Platină, nepotul său este gata să-i distrugă sărbătoarea, iar ce pune la cale este cu adevărat periculos.

Publicul dar şi presa britanică se întreabă de unde atâta sete de răzbunare pe familia regală din partea prințului Harry. Nimeni nu-şi poate explica de ce nu îşi vede de viaţa sa în SUA alături de noua familie.

Potrivit surselor de la palat, Regina Elisabeta a II-a este îngrijorată, în timp ce Harry se pregătește să „dărâme palatul până la temelie”, deoarece este de așteptat să provoace reverberații în rândul familiei regale anul viitor, exact atunci când regina sărbătorește Jubileul.

În 2022, regina Elisabeta a II-a își va sărbători Jubileul de Platină

Marele eveniment va marca șaptezeci de ani ca șef al familiei regale britanice. Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, va fi primul monarh britanic care sărbătorește această piatră de hotar, iar sărbătorile vor include peste 5000 de participanți.

Totul ar fi frumos dacă prinţul Harry nu s-ar încăpățina să-şi lanseze memoriile chiar în timpul evenimentului, ca si cum ar dori să-l umbrească. Un gest inexplicabil din partea sa ținând cont că tot ceea ce are, şi aici vorbim de averi colosale, vine de la familia sa, nicidecum de la Meghan sau de la familia ei care-i una modestă.

Anul viitor se va lansa cartea de memorii cu relatări „intime și sincere” a Ducelui de Sussex , care îi prezintă viața din copilărie până în zilele noastre. Anunțând proiectul în iulie, bărbatul în vârstă de 37 de ani a spus că va reflecta asupra „înaltelor și minimelor” vieții sale și că va fi „exact și pe deplin veridic”.

Casa Regală nu-i va da acordul să publice cartea de memorii care, cu siguranță, va stârni valuri de furie

Expertul regal Daniela Elser susține că ceea ce scrie în carte ar putea provoca unde de șoc în rândul casei regale, după ce un purtător de cuvânt al regalului a spus că nu ar fi de așteptat să obțină permisiunea pentru proiect de la Palatul Buckingham.

Scriind pentru New Zealand Herald, Elser a remarcat: „Prințul Harry își va lansa memoriile, care este aproape garantat că va zgudui palatul până la temelii și va zgudui rudele, familia şi pe toţi cei rămaşi alături de ei”.

În prezent, nu este clar dacă cartea, care urmează să fie publicată de Penguin Random House, va prezenta plecarea lui și a lui Meghan Markle din îndatoririle regale sau mutarea lor în SUA, cer este că, potrivit unor surse, cu această carte prinţul Harry va pune capac la toate. Va fi, probabil, ultima sa armă îndreptată către familia sa, din motive doar de el știute.

Britanicii se întreabă de ce nu-l oprește Meghan din acest plan care nu-i va aduce nimic bun, în afară de niște noi milioane de dolari din vânzarea cărţii. Să fie mai importanți banii decât familia sa?

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.