Evenimentul Zilei > Actualitate > De la Cristiano Ronaldo la Clanul Sportivilor. Un bodyguard spaniol ascultă manele la chefurile interlopilor români
De la Cristiano Ronaldo la Clanul Sportivilor. Un bodyguard spaniol ascultă manele la chefurile interlopilor români

De la Cristiano Ronaldo la Clanul Sportivilor. Un bodyguard spaniol ascultă manele la chefurile interlopilor români

Angajatul unei firme de securitate din Spania, care l-a păzit, la mai multe evenimente, pe celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo, a fost văzut la un chef în compania interlopilor din Clanul Sportivilor. El a fost uimit de modul în care „euroii” zburau „fără număr”.

Agentul care se mândrea cu poza în care apărea alături de celebrul fotbalist a paticipat la un chef organizat de cei din gruparea Sportivilor Acesta se afla la masă cu Bogdan-Iulian Iordache, alias Faraonul de la Madrid, cumătrul lui Vali Nebunu.

Bodyguardul a rămas cu gura căscată privind cum interlopii aruncau cu bani spre lăutari și dădeau dedicații de sute de euro pentru „colegii de suferință”.

Filmul a fost făcut public de Bogdan-Iulian Iordache, care, în urmă cu ceva timp, a făcut furori în spațiul virtual cu o poză în care soția sa apărea înarmată cu un pistol. Și nu în Spania, ci chiar în România, în București. Imaginea a devenit virală, iar printre cei care au apreciat-o s-a numărat și celebrul interlop Costel Corduneanu, scrie spynews.ro.

Liderul clanului Sportivilor dus la audieri

Interlopul Marius Alecu, cunoscut ca Bebino a fost dus la audieri, de mascați după ce a amenințat un martor în dosarul scandalului sângeros în care a fost implicat în urmă cu câteva luni. Liderul clanului Sportivilor a fost luat de mascaţi direct din pat, în pijamale.

Polițiștii l-au ridicat pe 24 august pentru a fi dus la audierile legate de dosarul în care s-a tăiat cu membrii unui clan rival.

Este acuzat în legătură cu faptul că a făcut presiuni asupra unui martor din dosar, dar și de tentativă de omor.

În data de 24 august 2021, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

În fapt, o persoană a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost amenințată și autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a-l determina să ofere, în fața instanței, declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: