Viorel și Veronica Stegaru s-au bucurat timp de 8 luni de celebritate, însă de două săptămâni s-au întors la Blăgești, județul Vaslui, de dragul fiicei lor, Maria, care le-a simțit dorul enorm în ultima perioadă. Cei doi soți sunt în continuare activi în mediul online, acolo unde își țin fanii la curent.

Dacă zilele trecute Vulpița le-a arătat internauților livada sa de pomi fructiferi, iată că de data aceasta aflăm ce se întâmplă cu soțul ei. Vedeta de la Acces Direct a postat un scurt video pe contul de Instagram pentru a-și ține fanii la curent, chiar dacă activitățile lor diferă enorm față de ce făceau în Capitală.

Vulpița a adăugat și un mesaj în dreptul postării de pe Instagram, acesta fiind legat de muncile de la țară, mai ales că cei doi soți se aflau într-o vie, pe un câmp din Vaslui.

Mai exact, cei doi s-au filmat în satul natal, la vie. Cel mai probabil soții au mers la cules de struguri, ambii fiind îmbrăcați cu tricouri negre. Veronica a ales pentru filmuleț și un efect cu ochelari de soare, semn că „celebritatea” a învățat-o ceva, și anume cum să pară cât mai aranjată pentru fanii din toată țara, scrie Cancan.


Odată ajunși acasă. în Blăgești, soții s-au mai bucurat de celebritate pentru o scurtă perioadă de timp, vecinii acestora fiind la curent cu peripețiile lor din Capitală.

O vecină de-a Stegarilor povestește că cei doi s-au întors acasă într-o atmosferă cât de cât OK, însă sătenii nu au uitat de escapadele amoroase ale Vulpiței, care au cam făcut-o de râs, așa că nu este de mirare că o bârfesc pe la colțuri.

Mai mult, vecina Vulpiței și a lui Viorel ne-a mărturisit că doamna Ilinca, soacra Veronicăi, i-a reproșat acesteia că era cazul să vină acasă și să se ocupe de fetița ei, mai ales că micuța va începe grădinița în curând.