Evenimentul Zilei > Vremea > De la -1 grad, la maxime de 17 grade Celsius, astăzi, 27 octombrie. Estimări ANM neașteptate pentru final de toamnă
De la -1 grad, la maxime de 17 grade Celsius, astăzi, 27 octombrie. Estimări ANM neașteptate pentru final de toamnă

De la -1 grad, la maxime de 17 grade Celsius, astăzi, 27 octombrie. Estimări ANM neașteptate pentru final de toamnă

ANM ne anunță că astăzi, 27 octombrie, vom avea parte de temperaturi mai ridicate pentru perioada în care ne aflăm. La nivelul întregii țâri valorile termice sunt cuprinse între 12 și 17 grade. 

Pentru astăzi, 27 octombrie, în majoritatea zonelor țării temperaturile nu vor urca mai sus de 17 grade. Astfel că în Banat vom avea parte de maxime în jurul a 14 grade, iar minimele vor ajunge la -1 grad. În nord-vestul țării valorile termice pentru Crișana vor fi de 14 grade, iar minimele nu mai mult de 3 grade.

Aşadar, vremea se va încălzi ușor miercuri, 27 octombrie 2021. Diferența dintre temperatura maximă a zilei și cea minimă va fi semnificativă în continuare în cea mai mare parte din țară.

Prognoza meteo ANM, 27 octombrie, pentru principalele regiuni

Cerul va fi variabil, însorit, în multe regiuni din țară miercuri, 27 octombrie 2021 și nu se anunță precipitații. Cu toate acestea va fi destul de frig în întreaga țară, temperaturile maxime situându-se în jurul a 15 grade Celsius, mai ridicate sau mai scăzute în funcție de zonă. Cerul se anunță a fi variabil, cu înnorări predominante doar în partea de sud și sud-est, iar spre dimineață izolat ar putea apărea condiții de burniță.

Meteorologii anunță că vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile maxime înregistrate la nivelul întregii țări vor varia între 10 – 17 grade, în timp ce minimele se vor încadra între -6 și -4 grade Celsius.

Vremea în București – 27 octombrie

În Capitală valorile termice vor fi apropiate de normalul acestei perioade. În această dimineață cerul va fi mai mult înnorat, iar spre după-amiază va deveni variabil. Vântul va sufla slab, iar maxima zilei nu va depăși 14-15 grade Celsius, în timp ce temperature minimă înregistrată va fi de 1 grad.

În Arad va fi soare întreaga zi de miercuri, maxima va fi tot de 16 grade, ca marți, iar minima va fi de 0 grade. Și în Timișoara se vor înregistra aceleași temperaturi de 16 grade, o minimă de 0 grade și cer însorit pe întreaga durată a zilei.

Cum va fi astăzi în mai multe oraşe din ţară

Temperaturile din alte orașe miercuri: 14 grade în Craiova, Târgu Jiu și Satu Mare, 13 grade în Constanța, 15 grade în Vaslui, 16 grade în Brăila.

La Brașov cerul va fi însorit miercuri, dar temperaturile vor fi destul de reci pentru această perioadă. Minima va fi de doar -1 grad, iar maxima de 12 grade Celsius. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile urmează să crească ușor în următoarele zile în Brașov, iar de joi noapte încolo nu vor mai scădea sub 0 grade.

Vremea va fi și în Iași destul de rece miercuri. Maxima zilei va fi de 15 grade Celsius, iar minima de 3 grade.