Evenimentul Zilei > Actualitate > De ce şi-a ŞTERS Justin Bieber fotografia în care apare NUD de pe Instagram | FOTO
De ce şi-a ŞTERS Justin Bieber fotografia în care apare NUD de pe Instagram | FOTO

De ce şi-a ŞTERS Justin Bieber fotografia în care apare NUD de pe Instagram | FOTO

Justin Bieber a decis să îşi şteargă fotografia în care i se vede fundul, imagine pe care chiar el o postase pe Instagram şi de care s-a declarat mândru.

Mai mult, artistul şi-a cerut iertare pentru că atunci când a publicat poza care îl surprinde ăn postura indecenţă nu s-a gândit că printre fanii săi s-ar putea afla şi copii mici.


Pare să se relaxeze pe plajă, dar ceea ce face este un lucru extrem de ciudat | VIDEO

 "Am șters poza în fundul gol de pe Instagram, nu pentru că nu mi-ar fi plăcut, ci pentru că fata unui apropiat este unul dintre follower-ii mei, iar aceasta s-a simţit ruşinată să-mi vadă fundul. Nu m-am gândit deloc la acest aspect. M-am simţit oribil pentru că ea s-a simţit prost", a comentat Bieber, pe reţeaua de socializare.

"Dacă am jignit pe cineva, îmi pare foarte rău. Intenția a fost de a face o glumă nevinovată, însă nu am luat în considerare faptul că m-ar putea vedea copii mici. Vă iubesc", a adăugat el.

Doar în AFRICA poţi vedea aşa ceva. BIZARERIILE care şochează Occidentul, dar care fac parte din realitatea cotidiană | GALERIE FOTO

Realităţi coditiene din Africa Realităţi coditiene din Africa Realităţi coditiene din Africa Realităţi coditiene din Africa Realităţi coditiene din AfricaCum arată o zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia | GALERIE FOTO

O zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia O zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia O zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia O zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia O zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.