Fie că sunt catalogate sindrom, ritual, fobii, ciudățenii sau comportamente moștenite din copilărie, vedetele de la Hollywood au tot felul de obiceiuri bizare. Iată care sunt doar câteva dintre acestea:

Kelly Osborne– nu suportă să fie atinsă, de aceea nici nu dă mâna cu nimeni cu care face cunoștință pentru prima oară și nici nu se lasă îmbrățișată.

Matthew Mc Conaughey– nu suportă să nu vadă ce are în față, de aceea se teme de ușile rotative și de tuneluri.

Simon Cowell– adoră să se cațere în copaci, din creangă în creangă, până când ajunge în vârf. Celebrul jurat susține că face acest lucru în fiecare zi, ca pe un fel de ritual.

Sarah Michelle Gellar– este atât de înspăimântată de cimitire și de faptul că ar putea fin îngropată de vie, încât filmările pentru serialul care a făcut-o celebră, „Buffy, Spaima Vampirilor” au fost foarte greu de realizat, în anumite momente.

Gwyneth Paltrow– e singura care are controlul telecomenzii în casă, iar copiii săi au voie să privească doar programe TV în franceză și spaniolă.

Nicole Kidman– se teme de anumite insecte. Nu de gândaci sau de cine știe ce gângănii, ci doar de fluturi.

Orlando Bloom– este terifiat de porci, ceea ce nu-l împiedică să consume carne de porc.

Oprah Winfrey– se teme de guma de mestecat. Nu suportă să vadă pe cineva în preajma ei că mestecă gumă, ceea ce a devenit un motiv de stres pentru angajații săi.

Pamela Anderson– cea care a devenit imaginea icon a femeii sexi nu suportă să se privească în oglindă. Vedeta suferă de un sindrom care o face să se sperie de propria reflexie din oglindă. De asemenea, Pamela Andreson nu suportă să se vadă nici la televizor.

Johnny Depp– este terifiat de clovni și nu suportă oamenii machiați.

Walt Disney- cel care l-a creat pe Mickey Mouse se temea chiar de șoareci.

Jennifer Anniston– este îngrozită de zborul cu avionul.

Harrison Ford– se panichează atunci când trebuie să vorbească în public, de asta îi este și foarte greu să accepte invitațiile la diferite show-uri TV.

Te-ar putea interesa și: