Evenimentul Zilei > Monden > De ce s-a despărțit trupa Valahia? După 21 de ani s-a aflat adevărul! Costi Ioniță vs. Mihai Trăistariu
De ce s-a despărțit trupa Valahia? După 21 de ani s-a aflat adevărul! Costi Ioniță vs. Mihai Trăistariu

De ce s-a despărțit trupa Valahia? După 21 de ani s-a aflat adevărul! Costi Ioniță vs. Mihai Trăistariu

Valahia, una dintre cele mai îndrăgite formații românești la finalul anilor 1990, n-a avut o existență prea lungă. În anul 2000, la doi ani după lansare, Costi Ioniță (membru fondator) a decis să se despartă de colegii săi. La 21 de ani distanță de la acel episod, Mihai Trăistariu a dezvăluit care a fost motivul pentru care el și Dorin Topală au mai cântat împreună încă 4 ani după plecarea lui Costi Ioniță din trupă.

A fost una dintre cele mai crunte răzbunări din showbizul românesc

Mihai Trăistariu susține că pe fondul anumitor neînțelegeri, Costi Ioniță a facilitat apariția pe Internet a unor melodii cu versuri licențioase. Cei care le cântau erau chiar Dorin Topală și Mihai Trăistariu.

Odată apărute în spațiul public, cei doi cântăreți au primit o lovitură de imagine puternică. Totuși, asta nu i-a împiedicat să mai cânte până în 2004, anul desființării trupei Valahia.

Chiar și așa, au rămas resentimente puternice, iar Mihai Trăistariu și Costi Ioniță nu și-au vorbit mulți ani după aceea. În cele din urmă, timpul a vindecat rănile trecutului și azi, relația dintre cei doi este cu totul alta.

Mihai Trăistariu nu a putut ignora acel episod nici după 21 de ani

foto: facebook.com/Mihai.Traistariu.2020 – Mihai Trăistariu nu s-a schimbat prea mult odată cu trecerea anilor

La aceste dezvăluiri s-a ajuns după ce Mihai Tăistariu fost invitat într-o emisiune și a fost provocat să spună cine l-a trădat în showbiz. Răspunsul a venit imediat. „Costi Ioniță!″

„Când s-a spart Valahia în 2000, exact momentele alea de răscruce când ne-am răzvrătit eu cu Dorin și când am decis că ne rupem de Costi, aveam niște melodii porcoase. Erau făcute în studio, pentru noi, cu vocile noastre, să ne jucăm, să ne distrăm, cu toate prostiile pământului, ca orice tânăr la 20 de ani.

foto: facebook.com/DrCosti.TheProducer – Costi Ioniță a rămas fără păr

Final fericit, ca în filmele americane

Piesele alea, când ne-am despărțit, Costi, din răzbunare, le-a trimis pe tot Internetul”, a declarat Mihai Trăistariu la Teo Show (Kanal D). În prezent, Trăistariu l-a iertat pe Ioniță:

„Am stat supărat pe el chiar și ani de zile, dar acum iată-ne colaborând din nou și ne-am dat seama că alea erau doar copilării și că nu merită toate astea. Nu i-am zis niciodată, dar cred că știe ce a făcut.”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.