Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > De ce dracu l-am mai condamnat pe Liviu Dragnea? Ca să-i ia locul Ludovic Orban?!
De ce dracu l-am mai condamnat pe Liviu Dragnea? Ca să-i ia locul Ludovic Orban?!

De ce dracu l-am mai condamnat pe Liviu Dragnea? Ca să-i ia locul Ludovic Orban?!

Într-o ediție anterioară, mustrînd PSD c-a depus o Moțiune de cenzură care nu se constituie într-un semnal dat de electoratul de Stînga Actualei Puteri, semnalam că Guvernul Klaus Iohannis (nu-i spun Guvernul Orban, deoarece adevăratul premier e Klaus Iohannis, Ludovic Orban fiind pur și simplu înlocuitorul președintelui la fel de fel de sindrofii unde poți mînca un pișcot și bea un pahar de șampanie fără să plătești) a fost instalat pentru a satisface interesele marilor companii de sporire a profitului în Țara Babuinilor Fericiți.

Adela Cojan, președintele CNAS, este fost director executiv al Polisano din Sibiu.

Horațiu Moldovan, secretar de stat în minister, vine din spitalul privat Sanador.

Dacă luăm doar o comisie consultativă a Ministerului Sănătății, să zicem cea de chirurgie oncologică – pentru că Oncologia este un program național –, observăm următoarele:

Președintele comisiei, Dr. Liviu Bosînceanu, vine de la clinica privată Polisano.

Șeful de lucrări, Dr. Claudiu Matei, vine de la clinica privată Polisano.

Prof. Univ. Dr. Florin Cătălin Cîrstoiu vine de la spitalul privat Regina Maria.

Dr. Nicolae Ioanid și prof. univ. Dr. Viorel Scripcariu – vin de la spitalul privat Arcadia, din Iași.

Pe acest fond dezvăluirile făcute de Libertatea (ziar care dovedește că nu toată presa e aluat în mîinile lui Klaus Iohannis) în legătură cu Victor Costache stîrnesc revolta. Și nu pentru că ele surprind un ministru angajat al unei clinici private fără nici o tresărire morală la gîndul că e mai mult decît o incompatibilitate, e o afacere penală, deoarece același ministru, angajat al unei clinici private, nu șovăie să se bată pentru OUG care să favorizeze exact clinicile private, ci pentru că marile companii din domeniul Sănătății o fac pe față, fără nici o jenă. Articolele din Libertatea ne arată o situație devenită în Occident atît de obișnuită încît nici filme nu se mai fac pe tema asta. Marile companii private își pun în frunte unor domenii în care au interes oamenii lor de casă.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: