„Toate partidele au mâncătorii lor de lebede”

Liderul PMP Constanța, Claudiu Palaz, candidat pentru Senat, este și el optimist. „Este o organizație bună, nu avem cum să nu scoatem doi parlamentari, doamna Elena Băsescu și subsemnatul. Cred că este un lucru realist. Nu candidez la Senat doar de dragul de a trage lista, candidez ca să ies senator. Depinde de votul constănțenilor. Față de 2016, organizația PMP Constanța a crescut de la 6 la 8%. Nu vom avea o campanie agresivă, dar asta nu înseamnă că nu vom taxa derapajele contracandidaților politici, dacă acestea vor exista”, a subliniat Palaz.

Ce doi candidați și-au exprimat părerea și despre „supărările” lui Robert Turcescu, acesta nemaifiind pe listele de candidați. „Toate partidele au mâncătorii lor de lebede, așa că, să mă ierte Dumnezeu, nu avem de ce să nu avem și noi. Cred că v-am spus tot”, a comentat Claudiu Palaz. Iar Elena Băsescu a spus că relația cu Robert Turcescu a fost una corectă și de respect reciproc.

„Imi doresc, insă, pentru PMP Constanța o altă atmosferă în următorii patru ani. Îmi doresc, dacă voi fi aleasă în Parlamentul României, să colaborez și cu aleșii locali. Să fie o atmsferă în care să construim. Să ne limităm la comunicarea în interiorul partidului, nu pe Facebook sau pe alte rețele sociale. Eu sunt tipul de om de partid, cum se spune, respect ierarhia, respect funcțiile de conducere, mă supun deciziei majorității. Întotdeauna”, a punctat Elena Băsescu.  La final, s-a întors în clădire pentru a oferi măști de protecție membrilor Biroului Electoral Județean.

 

PAGINA ANTERIOARA