Pe YouTube şi Facebook a apărut o filmare cu Emi Pian, în care acesta se află la o masă alături de mai multe rude şi cunoscuţi.

Dincolo de atmosfera specifică unei chermeze între interlopi, Emi Pian se lasă copleşit la un moment dat ceea ce însemna pentru el tatăl său, Nicolae Duduianu.

În cele din urmă, cel care a pus bazele clanului Duduianu a murit din cauza unui infarct la puţin timp după ce aflat despre vestea morţii fiului său, Emi Pian.

În urma unui stop cardio-respirator murea în octombrie 2018 şi Ion Duduianu, fratele lui Nicolae Duduianu şi unchiul lui Emi Pian.

Ion, zis Segher, era încarcerat la Penitenciarul Găeşti, la care fusese transferat după ce trecuse prima oară pe la Penitenciarul Jilava-București.


Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri

Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”


Segher ar mai fi avut de ispășit puţin peste doi ani dintr-o condamnare de zece ani pronunțată pentru cămătărie, trafic de persoane și de droguri și constituirea unui grup infracțional.

Deşi era recidivist şi avea o pedeapsă grea, Duduianu a tot sperat că instanța va da aviz favorabil cererilor sale de eliberare condiționată.

Conform libertatea.ro, el avea o singură „pată” în dosarul de bună purtare: un raport de incident cu care s-a ales după implicarea într-o poveste neclară legată de droguri în penitenciar.

Totuşi, visul unei liberări condiționate i-a fost refuzat de instanță de două ori în șase luni, iar această veste l-a demoralizat. A fost atât de afectat încât nici nu mai mânca…

Pe fondul unui consum nervos şi al problemelor cardiace mai vechi, el a acuzat că îi e rău şi a fost transferat la spitalul din localitate.

Odată ajuns acolo, a făcut stop cardio-respirator, iar eforturile medicilor de a-l resuscita au fost zadarnice.


„Aveţi grijă, că eu mor!” Blestemul groaznic care distruge clanul Duduianu

E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează

Cine era Emi Pian, șeful Clanului Duduianu. Cum și-a petrecut ultimele ore


Revenint la ultimul live al lui Emi Pian, acesta a subliniat că va spune ceva ce n-a auzit nimeni, nici măcar cei care lucrează la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București sau la Inspectoratul General al Poliției Române.

Acum nu este clar dacă el a făcut-o pentru a avea mai mulţi urmăritori când se filma pe Facebook sau chiar avea de gând să dezvăluie un mare secret din lumea interlopă.

Totuşi, în contextul morţii sale violente, nu poate fi ignorată intenţia lui de a divulga ceva ce nu mai auzise nimeni… Şi se ştie că în lumea interlopă, turnătorii sunt pedepsiţi cu moartea.

Momentul în care Emi Pian lansează anunţul poate fi urmărit la minutul 17.