Evenimentul Zilei > Monden > De ce a fost tristă Simona Halep în ziua nunții. Nu i s-a îndeplinit dorința
De ce a fost tristă Simona Halep în ziua nunții. Nu i s-a îndeplinit dorința

De ce a fost tristă Simona Halep în ziua nunții. Nu i s-a îndeplinit dorința

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele în urmă cu o zi . Campioana a postat o mulțime de poze pe conturile de socializare din cel mai fericit moment din viața ei. O persoană foarte importantă nu și-a făcut apariția la nunta Simonei.

Cununia și petrecerea au avut loc în clubul din Constanța în care Simona și Toni s-au cunoscut. La ceremonia acestora au fost prezenți peste 300 de invitați și nume grele din tenisul și showbiz-ul românesc. Printre aceștia s-au enumerat și Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Năstase, Catalin Botezatu, Loredana Groza dar și alte persoane importante din viața campioanei. Loredana Groza și Dan Bitmann au cântat la nunta familiei Iuruc până dimineața, iar Simona nu s-a ferit fie în centrul atenției pe ringul de dans. Cuplul a fost doar un zâmbet toată seara.

Antrenorul Darren Cahill nu și-a făcut apariția la nuntă

Un invitat foarte valoros trebuia fie antrenorul Darren Cahill, dar acesta nu a putut ajungă la nunta sportivei. În semn de respect pentru campioană, acesta a postat un mesaj emoționant pe Instagram. „Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”

Noua doamnă Iuruc

Simona Halep (29 de ani) se numeşte de miercuri după amiază şi Iuruc, după ce s-a căsătorit cu Toni Iuruc (42 de ani). Vedeta a dorit să-și păstreze și numele de fată, care este brand puternic, dar tradiția comunității machedonilor prevede ca soția să poarte doar numele soțului.

Cei doi au o relaţie foarte frumoasă din 2019, iar în vară s-au logodit. Simona Halep s-a afișat foarte greu cu noul ei iubit, dar s-a dovedit că acesta este bărbatul cu care sportiva vrea să își împartă viața. Aceasta a declarat că nunta și cununia religioasă o să fie anul viitor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: