Evenimentul Zilei > Actualitate > „De 600 ori mai puternic decât clorul.” Mit sau adevăr lansat de un star al României?
„De 600 ori mai puternic decât clorul.” Mit sau adevăr lansat de un star al României?

„De 600 ori mai puternic decât clorul.” Mit sau adevăr lansat de un star al României?

Epidemia de Coronavirus a scos în prim-plan declaraţiile cunoscutului om de radio şi televiziune, Gabi Jugaru, care susţine că deţine un echipament ce este „cel mai puternic dezinfectant natural”.

Sistemul de igienizare foloseşte un generator cu ozon de mare putere. Iată ce a spus Jugaru despre echipamentul său:

„Cine ar fi știut că vin și astfel de vremuri. Folosesc un echipament mult mai puternic decât cele de pe piață, cu ozon, dovedit fiind faptul că este este cel mai puternic dezifectant natural.

De 600 ori mai puternic oxidant și dezinfectant decât clorul, la mare căutare zilele astea. Nebulizatorul este făcut pe comandă de un prieten, inginer electronist, și este cea mai eficientă metodă de curățat virusuri și microbi.

(…) Oamenii au început să fie îngrijorați de situația actuală și caută soluții să se simtă în siguranță, să distrugă agenții patogeni inclusiv noul COVID-19”, a declarat fostul prezentator pentru libertatea.ro.

Jugaru a rămas celebru în memoria românilor pentru glumele şi farsele lansate de-a lungul timpului la radio și poturile Tv centrale, printre care Pro TV, Prima TV, Național TV, Radio Contact, Pro FM, Kiss FM şi Gold FM.

Foto: Gabi Jugaru