Evenimentul Zilei > Actualitate > Zeci de mii de oameni l-au condus pe Davide Astori pe ultimum drum | FOTO&VIDEO
Zeci de mii de oameni l-au condus pe Davide Astori pe ultimum drum | FOTO&VIDEO

Zeci de mii de oameni l-au condus pe Davide Astori pe ultimum drum | FOTO&VIDEO

20.000 de oameni au luat parte, astăzi, la înmormântarea căpitanului Fiorentinei, Davide Astori, decedat sâmbătă noapte, la vârsta de 31 de ani.

Trupul neînsufelțit al lui Davide Astori a fost depus într-o capelă improvizată la centrul de antrenament al selecţionatei Italiei de la Coverciano, în apropiere de Florenţa.

La eveniment au mai luat parte oameni de fotbal din Italia, componeți ai „Sqaudrei Azzurra”, iar printre personalităși s-a aflat și Ciprian Tătărșanu, fost coleg cu Davide Astori, la gruparea „Viola”.

Amintim că, Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, s-a stins din viață, sâmbătă noapte, la vârsta de 31 de ani, în urma unui stop-circulator. 

„Mă aflu în cealaltă parte a lumii, dar aş vrea să fiu acum la Florenţa pentru un ultim salut lui Davide, alături de toţi ai mei. Am considerat mereu că Viola are un singur căpitan, prietenul meu, fratele meu, Giancarlo Antognoni (n.r. campion mondial în 1982 şi jucător la Fiorentina timp de 15 ani). Începând de acum va avea doi, şi asta pentru totdeauna”, a transmis argenitnianul Gabriel Omar Batistuta, una dintre legendele Fiorentinei.