Evenimentul Zilei > Actualitate > David și Victoria Beckham au planuri mari. Însă, vecinii sunt exasperați. E război
David și Victoria Beckham au planuri mari. Însă, vecinii sunt exasperați. E război

David și Victoria Beckham au planuri mari. Însă, vecinii sunt exasperați. E război

Stau în preajma unui cuplu celebru și asta le dă mari bătăi de cap.

David și Victoria Beckham sunt ocupați în această perioadă cu reamenajarea domeniului de vacanță pe care îl dețin. Pe scurt, celebrul cuplu monden vrea să-și amenajeze la Costwold, o zonă din Anglia, care se află într-o zonă naturală, un lac de agrement. David și Victoria dețin în acest loc o proprietate estimată la aproximativ șase milioane de lire sterline.

Vecinii strâmbă din nas atunci când aud de planul fostului fotbalist și al fostei componente al trupei Spice Girls. Reproșurile sunt legate de lacul care arată „monstruos”, „urât” și distruge zona naturală, conform jurnaliștilor de la tabloidul britanic The Sun.

Cuplul a făcut o cerere către autorități pentur a permite amenajarea unui lac imens, cu o suprafață de 3.000 de metri pătrați și o adâncime de 4 metri. Însă, din cauza implicațiilor pe care le-ar avea asupra mediului natural, vecnii s-au revoltat. „Am tărit aici o mare parte a vieții și simt nevoia să dezaprob acest plan monsturos. Nu văd niciun motiv pentru care cineva ar vrea să construiască un lucru atât de urât”, a spus Sue Jones, care a adresat o scrisoare autorităților.

„Se va distruge habitatul natural al aceste zone. Oamenii chiar nu pot să fie mulțumiți de extraordinarul peisaj pe care îl au la dispoziție și trebuie să își dorească mereu altceva?” se mai întreabă femeia revoltată de planurile pe care le au membrii familiei Beckham.

„Noi nu am fost anunțați despre aprobarea acestui proiect. Ne opunem din răsputeri. Locuim aproape de șantier și nu suntem de acord cu amenajarea lacului”, a spus o altă vecină a cuplului.

La începutul lunii, David și Victoria au aniversat 21 de ani de căsnicie și au marcat momentul cu mesaje postate pe rețelele de socializare.

„Ei bine, acum vreo 23 de ani eram într-o cameră, alături de Gary Neville, iar trupa Spice Girle ea la televizor. M-am întors spre el și i-am zis: „Ooo, îmi place fata în costumul ăla negru. Cine ar fi putut să creadă atunci că vom aniversa 21 de ani de căsătorie și vom avea împreună patru copii perfecți și frumoși. Vă mulțumesc și La mulți ani! Vă iubesc!”, a rememorat fostul fotbalist.