Un cunoscut influencer de pe Internet, Kaylen Ward, a inventat un nou tip de strângere de fonduri. Modelul, care este acum cunoscută drept „Filantroapa dezbrăcată”, a anunțat la finalul săptămânii trecute că va trimite o fotografie nud în care apare ea, pentru orice donație de 10 dolari.

Așa a reușit ca, în mai puțin de trei zile, să strângă o sumă de peste 700.000 de dolari. Ocupându-se cu vânzarea de fotografii nud, ea a spus că a simțit nevoia să ajute în acest fel, dar că nu s-a așteptat niciodată ca inițiativa ei să aibă un asemenea succes.

Ea le îndeamnă și pe celelalte modele de pe Instagram să o urmeze și cu o asemenea varietate de nuduri de vânzare pe rețelele de socializare, Kaylen Ward crede că vor putea rezolva cam orice problemă globală.

Interzisă pe Instagram

Desigur, orice idee radicală este întâmpinată cu ură. Kaylen Ward a rămas fără contul de Instagram, după ce ar fi încălcat regulile privind publicarea de imagini cu conținut sexual, dar spune că va continua campania privind donațiile pentru Australia. „Tot vedeam tweet-uri despre incendiile din Australia și eram îngrijorată că subiectul nu apare mai mult în presă și că puțină lume donează”, a mai spus tânăra. Ea a ținut să precizeze că anul trecut a fost și ea afectată de incendiile din California, fiind nevoită să fugă din calea flăcărilor. „Am putut să văd cu ochii mei cum sunt afectați oamenii” de incendii, a subliniat ea.

„Dau trupul meu pentru un urs koala!”

„Filantroapa dezbrăcată” e hotărâtă să lupte cu pieptul dezgolit, la propriu, pentru animalele care-și pierd viața în incendiile din Australia. Deși toate rudele și prietenii s-au dezis de ea în urma publicării fotografiilor cu tentă sexuală, Kaylen e mai hotărâtă ca niciodată să lupte cu tot ceea ce are pentru ceea ce crede. „Contul de Instagram mi-a fost dezactivat, familia m-a dezmoștenit și tipul de care-mi place nu mai vorbește cu mine. Și toate astea din cauza unui tweet. Dar, la naiba, accept orice pentru ca să salvez urșii koala.”

Autoritățile australiene au anunțat duminică decesul a 24 de persoane, în urma incendiilor de vegetaţie de o amploare şi o violenţă fără precedent care au devastat regiuni întregi din Australia. Flăcările au provocat „pagube considerabile”, peste 5 milioane de hectare de teren fiind distruse de flăcări.

Te-ar putea interesa și: