Evenimentul Zilei > Actualitate > Datoriile pe care le împart Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cu ce vor rămâne în caz de divorț
Datoriile pe care le împart Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cu ce vor rămâne în caz de divorț

Datoriile pe care le împart Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cu ce vor rămâne în caz de divorț

Pe lângă problemele de cuplu, soții Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf se confruntă și cu probleme mari în afaceri. Aceștia trebuie să împartă o datorie de peste 500.000 de euro înregistrată pe o firmă în care sunt asociați.

Situațiile financiare ale firmei Reghe Building SRL, unde sunt asociați Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și una dintre fiicele acesteia, nu arată deloc bine, după cum relatează WOWbiz.ro.

Societatea a aparținut Ionelei Prodan, mama Anamariei, care i-a cedat-o după ce s-a retras din activitate. Până în urmă cu câțiva ani, compania avea ca principal obiect de activitate construcțiile. Cei doi soți i-au schimbat numele, din Comprod Ionela SRL în Reghe Buiding SRL, dar și obiectul de activitate. În prezent societatea activează în domeniul activităților sportive.

Este una dintre firmele prin care Anamaria Prodan își desfășoară activitatea e impresariat. Cea de-a doua este un PFA, Reghecampf Anamaria Ionela PFA.

Prin intermediul Reghe Buiding, Anamaria Prodan a încasat comisionul din transferul lui Diakjite Oumar de la Estoril Praia la Dinamo, în vreme ce prin PFA a încasat banii în contul lui Ștefan Bogdan pe care l-a dus de la FC Juventus (echipa din România) la Sepsi.

Ce spun situațiile financiare

Conform situațiilor financiare depuse la Ministerul de Finanțe, Reghe Buiding SRL avea, la finalul anului 2020, datorii de peste 2,3 milioane de lei. Aceasta în condițiile în care cifra de afaceri s-a situate în jurul sumei de 600.000 de lei. Despre profit nici nu poate fi vorba, compania înregistrând o pierdere de 67.000 de lei.

Pe de altă parte, trebuie spus că societatea avea de recuperat peste 780.000 lei, mult prea puțin pentru a acoperi datoriile.

În ciuda datoriilor foarte mari pe care le înregistrează firma lor, soții Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan afișează un stil de viață opulent, cu mașini scumpe, bijuterii, haine de firmă și vacanțe în locații luxoase.

Veniturile familiei Reghe – Prodan

Anamaria Prodan a câștigat bani din trasferul jucătorilor și din moștenirea primită de la mama sa, în vreme ce Laurențiu Reghecampf a antrenat echipe din Asia, pentru contracte de 3-4 milioane euro pe an.

În prezent, Reghe a ajuns la Universitatea Craiova, în vreme ce Prodanca își petrece vacanța în Dubai.

Despre relația celor doi se spune că își trăiește ultimele momente, iar după multe săptămâni în care a negat, Anamaria Prodan a fost nevoită să recunoscă faptul că au ajuns în pragul divorțului. Cu toate acestea, ea spune că va lupta pentru căsnicia ei chiar dacă sorții par să-i fie împotrivă. De altfel, anunțul divorțului a fost făcut chiar de Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul Universității Craiova pare foarte hotărât să divorțeze și i-ar fi dat un ultimatum impresarei. De asemenea, acesta ar fi părăsit căminul conjugal de mai bine de jumătate de an.

Reghe își dorește un divorț amiabil, de dragul copiilor și al trecutului. El i-a cerut Aneimaria să ceară divorțul, dar dacă nu o va face până în septembrie, Reghecampf este decis să tranșeze problema în instanță.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: