Evenimentul Zilei > Sport > Darren Cahill a contrazis-o pe Simona Halep după despărțire. Mesaj scurt, de 4 rânduri. Alertă
Darren Cahill a contrazis-o pe Simona Halep după despărțire. Mesaj scurt, de 4 rânduri. Alertă

Darren Cahill a contrazis-o pe Simona Halep după despărțire. Mesaj scurt, de 4 rânduri. Alertă

Tehnicianul australian Darren Cahil a transmis un răspuns, pentru Simona Halep, în contextul în care aceasta a renunțat la colaborarea cu el.

Campioana de tenis Simona Halep a pus punct colaborării cu antrenorul Darren Cahill și a anunțat acest lucru într-o postare pe Twitter. Sportiva nu a prezentat și motivul pentru care a decis să renunțe la antrenorul din Australia.

La câteva ore după mesajul postat de Simona Halep, Darren Cahil a transmis un răspuns, tot pe rețelele de socializare.

„Nu, eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o călătorie incredibilă împreună cu tine. Îmi amintesc fotografia de mai sus de parcă a fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare extraordinară, dar cel mai important, o persoană extraordinară şi o prietenă. Toate cele bune, Simo!”, a fost mesajul de despărțire transmis de antrenorul auastralian.

 

Mesajul de despărțire transmis de sportiva româncă

Simona Halep a anunțat că a renunțat la colaborarea cu Darren Cahil, dar nu a făcut nici o precizare legată de întreruperea colaborării. Simona Halep a jucat mai puţin în anul 2021, din cauza accidentărilor suferite.

„După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc <D> pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună”, a scris sportiva, pe reţelele de socializare.

Simona Halep a dezvăluit cât de gravă e accidentarea

Colaborarea dintre Simona Halep și tehnicianul australian

Simona Halep a mai fost pregătită de Daren Cahill, ca antrenor, din 2015 până în 2018. Anterior, ea a mai colaborat cu antrenorul din Australia în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători de tenis. În 2018, australianul a renunţat la a mai lucra cu jucătoarea română, pentru a fi mai aproape de familie. El a rămas însă apropiat de Simona.

După un an în care a fost pregătită de alți tehnicieni, românca a anunţat, la 12 septembrie 2019, într-un mesaj postat pe Facebook, că reia colaborarea cu Darren Cahill din sezonul 2020.

Antrenată de Cahill, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi pe cel de la Wimbledon, în 2019. Sub îndrumarea acestuia, ea a ajuns pe locul I WTA.

Simona Halep a confirmat că un fost antrenor a revenit lângă ea

Darren Cahil, părtaș la succesul de la Wimbledon

Deşi oficial nu era antrenată de tehnicianul australian la Wimbledon, antrenorul Simonei de atunci, care face parte şi acum din echipa ei, Daniel Dobre, a declarat că a colaborat cu Cahill în pregătirea sportivei pentru turneu.

„Bineînţeles, Darren face parte din asta. Vorbesc tot timpul cu el. A venit din nou să mă vadă jucând astăzi. Inima lui este cu noi. M-a făcut un pic mai puternică astăzi, sincer, să pot crede că am şansa de a câştiga”, a spus Simona Halep după ce a câştigat titlul la grand slam-ul londonez.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: