Evenimentul Zilei > Actualitate > Daniela Gyorfi a renunța la inhibiții. Artista a lăsat totul la vedere. Fotografiile au încins internetul
Daniela Gyorfi a renunța la inhibiții. Artista a lăsat totul la vedere. Fotografiile au încins internetul

Daniela Gyorfi a renunța la inhibiții. Artista a lăsat totul la vedere. Fotografiile au încins internetul

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai sexy cântărețe din România. Artista are mereu apariții care atrag atenția tuturor și nu ratează nicio ocazie pentru a purta ținute provocatoare, care încing imaginația bărbaților.

Recent, Daniela Gyorfi a primit o sumedenie de mesaje în care era apreciată pentru corpul ei armonios, după ce s-a îmbrăcat într-o rochie neagră transparentă.

Cu toate că are deja 50 de ani, artista nu face din vârsta ei o problemă, ba dimpotrivă. Continuă să fie o apariție sexy, iar anul trecut a acceptat chiar să defileze în lenjerie intimă.

Artista este conștientă că are un fizic demn de invidiat și profită inclusiv acum de haine care îi pun silueta în valoare. Drept dovadă, ea s-a pozat într-o rochiță neagră, transparentă, prin care s-a putut vedea că nu poartă lenjerie intimă.

Sursă foto: Cancan

Fanii au apreciat ipostaza și au felicitat-o pentru felul în care arată.

„Superbă rochie, ca și tine de atfel!, a fost unul dintre comentariile postate de un fan al artistei.  Îți vine super!?? / Wauu superbă?? / Ești o frumoasă / Te iubesc, ești o scumpă  / Arăți foarte bine??”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor.