Cruduţa, cum îi place să i se spună, a postat recent pe pagina sa de socializare câteva fotografii foarte incitante, care a tulburat imaginaţia multor bărbaţi.

Proaspăt ieșită din duș, vedeta a reușit să stârnească fanteziile bărbaților cu imaginea de mai jos, la care fanii nu s-au putut abține să nu lase un comentariu de apreciere mai mult sau mai puțin răutăcios

„Mi-a facut deosebita placere sa te vad la Premir Palace.Esti cea mai vesela persoana pe care am intalnit-o vreodata/ Nu știu, dar parca te-ai schimbat mult de tot și nu mai arăți frumoasa cum erai înainte/ Ai imbatranit Danelo/ Dacă nu erai frumoasă,nimeni nu dădea doi bani pe tine…în afară de frumusețe, nu ai nimic bun…/ Ești superbă kisss peste tot ești superbă/ Haioasa si comicà, ca intodeauna„, sunt doar câteva dintre comentariile primite la imaginea postată.

Prima experiență sexuală nu se uită niciodată. Nu este singura vedetă care a făcut astfel de desăinuiri în public.

Printre cele care au dezvăluit cum și-au pierdut virginitatea se numără Daniela Crudu. Fosta asistentă TV a mărturisit că avea 16 ani când a făcut prima dată sex.

Potrivit mărturisirilor sale, bărbatul cu care a făcut prima dată amor era mai mare decât ea cu 10 ani, iar relația lor a durat trei ani.

„ Relaţia noastră a durat trei ani. Ne-am despărţit pentru că era foarte gelos”, a afirmat Daniela Crudu, potrivit cancan.ro