Evenimentul Zilei > Monden > Daniela Crudu, mai sexy ca niciodată. Prima poză după bătaia primită de la iubitul ei – FOTO
Daniela Crudu, mai sexy ca niciodată. Prima poză după bătaia primită de la iubitul ei – FOTO

Daniela Crudu, mai sexy ca niciodată. Prima poză după bătaia primită de la iubitul ei – FOTO

Daniela Crudu a postat prima poză după bătaia primită de la iubitul ei croat. Se pare că frumoasa brunetă vrea să treacă peste ceea ce s-a întâmplat și să-și ducă viața mai departe.

În urmă cu o săptămână, Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de către iubitul ei croat Seco Dubravko, aceasta ajungând de urgență la spital pentru a-și trata rănile. De atunci, vedeta a fost centrul mai multor speculații cu privire la care va fi următorul pas, dar se pare că lumea s-a înșelat.

Bruneta, chiar dacă a trecut prin niște clipe de coșmar, caută să-și refacă viață și să elimine „vibe-urile” negative din jurul ei, scrie Cancan.

Pentru a evita alte posibile subiecte, aceasta nu a depus încă nicio plângere la poliție împotriva iubitului ei.

Ca să treacă mai departe, Daniela Crudu și-a găsit deja alte ocupații, cum ar fi gătitul. S-a pozat purtând o rochie de seară sexy, cu breteaua lăsată sub nivelul umărului, în timp ce  pregătea ceva în bucătărie. Cu doar câteva zile înainte de a posta poza, Simona Trașcă a încurajat-o pe Daniela să nu depună plângere împotriva iubitului ei.

„Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a declarat Simona Traşcă după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat.