Apariția Danielei Crudu, care a fost îmbrăcată într-o lenjerie intimă albă, este una răvășitoare pentru bărbați. Ipostazele intime în care au fost surprinși cei doi fac vâlvă pe internet, mai ales că ispita masculină este într-o relație cu o vedetă de la Antena 1. În plus, fosta asistentă TV a spus adevărul despre imaginile HOT.

Daniela Crudu și-a surprins fanii azi-noapte, după ce a făcut publică o poză incediară în care apare într-o lenjerie intimă sexy alături de Adrian Savin, una dintre ispitele masculine de la “Insula Iubirii”. Ulterior, ea a urcat pe Instagram Stories mai multe imagini cu ei, în ipostaze intime… Într-una dintre înregistrările făcute publice, ea a dezvăluit surpriza pe care o pregătește.

“Filmez astăzi (n.r.: ieri) un videoclip!”, a spus focoasa brunetă în timp ce intra în camera în care se afla Adrian Savin, cel care joacă rolul iubitului în povestea clipului pentru care s-au tras cadre importante în cursul zilei trecute.

“Cu cine filmezi?”, a întrebat în glumă Adrian Savin, una dintre ispitele masculine de la “Insula Iubirii”, iar Daniela Crudu i-a răspuns imediat: “Cu tine”.

Adrian Savin de la “Insula Iubirii” se iubește cu Nicoleta Dragne

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, cei doi au lucrat ca profesioniștii și au urmat întocmai indicațiile regizorului atunci când au filmat o scenă de amor. În timp ce Daniela Crudu este din nou o femeie singură, Adrian Savin trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Nicoleta Dragne, care și-a anunțat plecarea din marea familie de la “Temptation Island – Insula Iubirii”.

“Filmăm un videoclip, nu o să vă spunem deocamdată despre ce este vorba. E surpriză!”, a mai spus Daniela Crudu pe una dintre filmările postate pe Story-ul de la Instagram. Aceasta nu este prima apariție a brunetei într-un clip. În trecut, ea a mai filmat pentru videoclipul unei melodii de-ale lui Jean de la Craiova , dar și pentru manelistul Bogdan de la Ploiești.

 

Te-ar putea interesa și: