Evenimentul Zilei > Monden > Daniela Crudu, apariţie într-un avion privat. Cine este misteriosul milionar. FOTO
Daniela Crudu, apariţie într-un avion privat. Cine este misteriosul milionar. FOTO

Daniela Crudu, apariţie într-un avion privat. Cine este misteriosul milionar. FOTO

Daniela Crudu a pus pe jar internauții după ce a postat pe social media o imagine cu ea într-un avion privat. Se pare că fosta asistentă TV se întorcea dintr-o vacanță de lux cu noul iubit.
Daniela Crudu a postat o fotografie pe social media unde lasă să se înțeleagă că are un nou iubit. Se pare că de data aceasta a ales să fie foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, asta după ce anul trecut a încurcat-o rău de tot.
Iar acum, dacă e să ne luăm după imaginea postată cu ea în avionul privat, noua cucerire este un bărbat cu siguranţă putred de bogat. Iar imagine de mai jos i-a pus pe jar pe toţi cei care o urmăresc.

Potrivit celor relatate de antenastars, Daniela Crudu se află într-o vacanță de lux alături de noul bărbat misterios din viața ei a cărui identitate încă nu a dezvăluit-o încă.

Deși a declarat în repetate rânduri că nu își dorește să îmbrace vreodată rochia de mireasă, în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, Daniela Crudu a recunoscut că avea planuri de măritiș cu iubitul croat bătăuș.

Însă după episodul violent de care a avut parte,  a revenit la vechea idee de a nu se căsători niciodată: „Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație cu un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”a spus Daniela Crudu pe Facebook.

Reamintim că anul trecut, Daniela Crudu a fost victima agresiunii fizice a propriul său iubit. Aceasta a fost bătută de către partenerul său croat, iar Daniela Crudu a ajuns la spital cu mai multe probleme de sănătate.

Pentru ea a fost un coșmar, iar pentru o bună perioadă a lăsat deoparte conturile de socializare și nu s-a mai afișat până când lucrurile nu s-au remediat. Imediat după scandal fosta asistentă TV s-a despărţit de iubitul său.