“Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect”, a spus Daniela Crudu la XNS.

Daniela Crudu a fost implicată în cel mai mare dosar de prostituție cu vedete din România. La acea vreme se zvonea că prețul pentru o noapte de amor era în jurul sumei de 10.000 de euro.

La 30 de ani, Daniela Crudu este una dintre vedetele dependente de operațiile estetice – de altfel, de multe ori focoasa brunetă a fost criticată dur pentru felul în care s-a transformat în urma intervențiilor făcute.
În trecut, ea a fost suspectată că face sex pe bani, iar confirmarea a fost făcută în mod oficial mai mult sau mai puțin. Numele fostei asistente TV a fost vehiculat într-un mega-dosar de prostituție care s-a lăsat inclusiv cu arestări, scrie Cancan.

 

 

La acea vreme, Daniela Crudu nu a lăsat să se observe că ar fi afectată de demersurile procurorilor care s-au ocupat de dosarul de prostituție; ea și-a văzut în continuare de proiectele în care era implicată atunci. În plus, nu era pentru prima dată când era acuzată că face sex pe bani. La un moment dat, au existat zvonuri potrivit cărora ar întreține relații sexuale cu afaceristul Ioan Neculaie pentru sume de ordinul a mii de euro. Aceste lucruri au fost confirmate în momentul în care paparazzi au fotografiat-o în fața casei omului de afaceri din Brașov.

 

Un alt moment în care adevărul despre sumele colosale pe care le cerea pentru o partidă de amor a ieșit la iveală atunci când artistul Leo de la Strehaia a acuzat-o pe Daniela Crudu că i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a petrece o noapte ferbinte cu el. În ciuda infirmărilor făcute de brunetă, puțină lume i-a crezut declarațiile.