Evenimentul Zilei > Politica > Daniel Funeriu critică puternic USR PLUS: „Stelian Ion arată un caracter infect“
Daniel Funeriu critică puternic USR PLUS: „Stelian Ion arată un caracter infect“

Daniel Funeriu critică puternic USR PLUS: „Stelian Ion arată un caracter infect“

Fostul ministru Daniel Funeriu a adus acuze grave lui Vlad Voiculescu și Stelian Ion. Acesta a declarat pe contul său de Facebook că Stelian Ion are un caracter deplorabil, dar și că se îndoiește de inteligența lui, iar de Vlad Voiculescu a spus că întrece orice limită de penibil după ce l-a acuzat pe Florin Cîțu de eșecul campaniei vaccinări.

Fostul ministru Daniel Funeriu s-a arătat foarte supărat pe contul său de Facebook și i-a transmis fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu atinge culmi ale penibilului când declară că vina pentru eșecul campaniei de vaccinare aparține lui Andrei Baciu și Florin Cîțu.

Un mesaj pentru Stelian Ion a fost nu s-a îndoit niciodată de caracterul lui de joasă speță.

daniel funeriu dragos bucur

Vlad Voiculescu și Stelian Ion îl acuză pe Florin Cîțu pentru eșecul campaniei de vaccinare

„Azi ni se arată două caractere cu mari lacune: Vlad Voiculescu și Stelian Ion. Despre Stelian Ion nu aveam niciun dubiu că e un caracter infect, și prost grămadă pe de-asupra, dar, recunosc, nu mă așteptam Vlad Voiculescu să coboare atât de jos. Stelian Ion arată un caracter infect acuzându-l ACUM pe președinte. Fie minte, fie, dacă spune adevărul, trebuia să iasă public imediat ce nu a fost de acord cu agenda președintelui în justiție.

Faptul că nu a ieșit imediat arată fie că nu a avut discernământ atunci (fapt grav pentru un ministru), fie că a preferat funcția adevărului, fapt tot atât de grav. E, dacă aveați nevoie de o analogie, un bărbat care după ce divorțează spune tuturor ce nașpa era fosta soție. Jalnic. Vlad Voiculescu atinge culmi ale penibilului când declară că vina pentru eșecul campaniei de vaccinare e a lui Baciu și Cîțu. Vina reală este a straturilor de prostie acumulate în societate de 30 de ani încoace, iar vina politică, formal, este a ministrului.

Atât Stelian Ion cât și Vlad Voiculescu sunt atuuri ale USRPLUS în fața zombaților de partid (aproximativ 10% dintre votanțîi lor) dar pietre de moară pentru oamenii raționali care i-au votat. Cât timp cei doi sunt în prim-planul USRPLUS nu voi mai vota niciodată cu ei. Florin Cîțu și Klaus Iohannis nu sunt nici ei total absolviți de vină: vina de a-i fi acceptat pe cei doi în guvern de la bun început.“, a transmis Daniel Funeriu pe Facebook

Daniel Funeriu e convins Ministrul Sănătății și Stelian Ion caută scandal

„Cîțu și Iohannis ar fi trebuit să își dea seama că cei doi vor fi sămânță de scandal și pretext de rupere a coaliției, și ar fi trebuit să insiste pe lângă Dacian Cioloș și Dan Bârnă să nu îi numească. Wiener și Benga ar fi fost variante inteligente pentru cele două portofolii, care ar fi făcut treabă bună și nu ar fi produs, din pur narcisism, turbulențele pe care le plătim azi. Programul Saligny este un pretext. Dacă USRPLUS ar fi avut primari sau dacă Cîțu ar fi dat bani din Saligny și unor obiective USRPLUS (gen Colterm la Timișoara) USRPLUS l-ar fi votat cu două mâini.

Mai trebuie spus un lucru: este profund toxic , a priori, să bați toba că un anumit program de alocare de fonduri duce la furt. Pentru că asta poate fi spus despre orice alocare de bani. Descoperirea furtului și sancționarea lui se face de procuratură, desigur, la sesizarea oricărei persoane. Nu se face, a prioric, bătând cu lingura în cratița politică. În concluzie: îmi pare foarte rău de unii oameni din USRPLUS care trebuie să plece (Drulă, Teleman, șeful de la garda de mediu și unii secretari de stat). Păcatul originar a fost numirea în guvern a celor doi: Voiculescu și Ion.

Am spus-o atunci celor în măsură să acționeze preventiv și, cu regret constat, că timpul mi-a dat dreptate. Sigur, și cu oamenii PNL sunt probleme, dar despre ele cu altă ocazie. PS: despre minciuna continuă cu „nu am fost lăți să facem”, nimeni nu a spus lucrurile mai bine Brâncuși: ”lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face.” Tot analogie, plastică, e și cum eu aș spune „hehe, dacă eram lăsat singur cu Thiebault Courtois, în ultimul minut al finalei Champions League, aș fi dat gol”., a spus Funeriu

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.