Evenimentul Zilei > Monden > Daniel Buzdugan, RADIOAVENTURA Ziua 5: „Încercați să descoperiți România aia nepromovată, pentru că aceea e România adevărată, România de suflet!” (P)
Daniel Buzdugan, RADIOAVENTURA Ziua 5: „Încercați să descoperiți România aia nepromovată, pentru că aceea e România adevărată, România de suflet!” (P)

Daniel Buzdugan, RADIOAVENTURA Ziua 5: „Încercați să descoperiți România aia nepromovată, pentru că aceea e România adevărată, România de suflet!” (P)

RADIOAVENTURA. Turul României cu Autorulota ZU își dorește să arate „cât de faină este România”. În cei aproximativ 1500 de kilometri parcurși până acum, frumoșii nebuni de la ZU au avut ocazia să spună povești oamenilor, dar să și experimenteze întâlniri cu oameni poveste.

Ziua 5 din RADIOAVENTURĂ, Buzdu, Morar, Emma și Tea au instalat studioul Morning ZU în zona Cluj Arena, locație legendară pentru Cluj Napoca.

S-a cântat imnul Universității Cluj, s-a mâncat pită cu unsoare și s-a lăsat cu #PieleDeGăină. Aurel Tămaș și fiul lui, Antoniu, i-au vizitat pe Buzdu, Emma, Morar și Tea. S-a lăsat cu voie bună și amintiri care vor rămane vii pentru totdeauna. Mulțam fain, Cluj!

VEZI MATERIALUL VIDEO AICI!

Planul zilei cu numărul 6 din RADIOAVENTURĂ este ca ora 7:00 să-i găsească pe matinali la Oradea, acolo de unde vor transmite cel de-al 6-lea matinal din minunata călătorie. Până atunci, însă, ZUper fetele și băieții mai au de făcut un popas, un popas neconvențional, într-un loc atât de departe de civilizație și totuși atât de aproape de originea ei.

„Vă îmbrățișăm de departe, de la stână lui Bențan – Valea Drăganului jud. Cluj, la granița cu jud. Bihor. Încercați să descoperiți România aia nepromovată, pentru că aceea e România adevărată, România de suflet! Ieșiți de pe drumurile naționale și de pe autostrăzi și luați-o pe unde vă trage inima!”, a fost mesajul pe care a vrut să-l transmită Daniel Buzdugan de acolo de sus, din creierii munților, de lângă baciul Aurel, ciobanul satului, o poveste de om.

„Într-o zonă greu de ajuns, baciul Aurel răspunde soției : “îs la Radio ZU pe deal..” și nu e banc: e realitatea frumoasă pe care o simțim de când am plecat în RADIOAVENTURA. Îmi amintesc că m-a întrebat cineva odată “unde văd eu radioul”. Recunosc, habar n-am avut ce să-i răspund. Până azi. L-am auzit pe baciu Aurel și am simțit. Poți fi peste tot, dacă ai inima cu tine.”, își amintește cu drag Emma de la ZU.

VEZI MATERIALUL VIDEO AICI!

RADIOAVENTURA este un roadtrip susținut de RT TAX – consiliere în rambursarea taxelor din străinătate ( RT TAX – pentru românii care lucrează în străinătate / RT TAX – în sprijinul românilor care lucrează în străinăte).  Fondată în anul 2000, RT TAX a devenit o companie de top în recuperarea taxelor. În cei 20 ani de activitate, RT TAX a format o rețea de peste 400 de parteneri din întreaga lume. Din portofoliu RT TAX fac parte peste 250 000 de clienți mulțumiți și acest număr crește rapid în fiecare an. „Suntem într-o creștere constantă și, prin urmare, astăzi clienților noștri li se oferă servicii de rambursare a taxelor din 9 țări.”, declară reprezentanții companiei.

Campania de radio organizată de Radio ZU și susținută de RT TAX va putea fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio) și pe ZU TV. De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se vor regăsi pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram).

„RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU” este un eveniment organizat în conformitate cu toate regulile privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).