Evenimentul Zilei > Monden > Dani Oțil o „demască” pe soţia sa. Cât de mult mănâncă Gabriela Prisăcariu. Imagini inedite cu cei doi la Milano. FOTO
Dani Oțil o „demască” pe soţia sa. Cât de mult mănâncă Gabriela Prisăcariu. Imagini inedite cu cei doi la Milano. FOTO

Dani Oțil o „demască” pe soţia sa. Cât de mult mănâncă Gabriela Prisăcariu. Imagini inedite cu cei doi la Milano. FOTO

Prezentatorul TV  Dani Oţil şi soţia sa Gabriela Prisăcariu s-au hotărât să sărbătorească cei trei ani de relaţie, aşa că și-au făcut bagajele și au plecat la Milano.
Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu au împlinit 3 ani de relaţie, iar pentru a marca acest eveniment special din viaţa lor au decis să facă o mini-vacanţă, care s-a dovedit a fi cu adevărat pe placul Gabrielei. Aceasta a mâncat cât de mult a putut, iar imaginile sunt cu adevărat amuzante.
Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, au ales o destinație dragă lor, Milano, Italia. Iar Dani a tot glumit pe Instagram că soţia lui însărcinată l-a plimbat numai prin locuri unde se putea mânca, glumind pe seama poftelor ei.

Dani Oţil a scris pe social media: „A vrut gravida să mergem la Milano, mergem la Milano. Pentru că ea a locuit acolo, o să vizităm? – Pizza, pasta.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sărbătoresc 3 ani de relație, la Milano. Cum s-au filmat cei doi
Dani Oţil descrie cum decurg lucrurile la Milano: „Ai zis că mergem să luăm metroul ca să mergem să vizităm? – Panini de la metrou sunt cei mai buni. După pizza, pasta, dolcino”, este dialogul amuzant dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu.

„- Suntem de trei ore în Milano și până acum am vizitam doar?, a scris amuzat Dani pe Instagram.

gabriela prisacariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, 3 ani de relație

Dani Oţil a publicat pe Instagram mai multe filmulețe din care părea că experiența lor din vacanță a fost mai mult una culinară, după cum se poate remarca şi din imagini.

Dani și-a pozat soţia mâncând cu poftă tot ce era în farfurie, adică o pizza mare, în timp ce a lui din era mâncată doar pe jumătate. Acesta a glumit pe seama Gabrielei, care este însărcinată și urmează să aducă pe lume primul copil al cuplului.

Dani Oţil: „Cea mai bună pizzerie din Milano. Atât, atâtea obiective nu am prins. Urmează alte locuri cu dulciuri”, au spus cei doi într-un video..

gabriela cu pizza
Dani și Gabriela vor deveni părinți, iar recent, viitoarea mămică a dezvăluit sexul bebelușului. Gabriela Prisăcariu a publicat o imagine de pe plajă, unde Dani Oțil stătea cu mâna pe burtica sa de gravidă.
Ea as cris în descrierea imaginii: „Cu băieții mei”, a scris Gabriela pe Instagram.
179736751_3881952248585332_1213702622427764143_n