Evenimentul Zilei > Actualitate > Dani Mocanu face DEZVĂLUIRI incendiare despre viața lui AMOROASĂ. Câte PRETENDENTE are celebrul MANELIST
Dani Mocanu face DEZVĂLUIRI incendiare despre viața lui AMOROASĂ. Câte PRETENDENTE are celebrul MANELIST

Dani Mocanu face DEZVĂLUIRI incendiare despre viața lui AMOROASĂ. Câte PRETENDENTE are celebrul MANELIST

Dani Mocanu, celebrul manelist, a făcut dezvăluiri despre viața lui amoroasă. Manelistul se bucură de viață și a mărturisit că momentan, pentru el, o relație nu reprezintă o prioritate.

Dani Mocanu nu are o iubită, iar fanii au fost curioși să afle de ce manelistul nu este implicat în nicio relație. Ei bine, răspunsul a venit de la însuși Dani Mocanu. 

„Nu vreau iubită. Adică acum mă concentrez pe carieră, să fac bani, nu vreau complicaţii, sentimente, simt că aş fi tras înapoi. Nu am chef de gelozii, de discuţii… Aşa că, prefer, să am aventuri.

Merg, de exemplu, la cântare. Dacă văd o fată care să îmi placă şi să mă placă, vorbesc cu ea. Dacă sunt mai multe, e şi mai bine. Avem o aventură, iar totul se încheie după. La ora actuală, recunosc şi îmi asum, am, cred eu, cele mai multe aventuri, nu mă dau în spate de la nimic când vine vorba de asta. Aşa îmi place să trăiesc, aşa îmi place să mă bucur acum de femei”, a spus Dani Mocanu, scrie cancan.ro.

Dani Mocanu „rupe” topurile după ce a avut probleme cu legea. I-a întrecut pe Smiley și pe Inna

Dani Mocanu a fost acuzat de proxenetism şi trafic de persoane. I s-a pus sechestru pe avere, dar este… cel mai ascultat artist român de pe YouTube. Ne referim la cea de-a doua parte a anului 2017. 

Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley – 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna – 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.