Evenimentul Zilei > Politica > DĂNCILĂ a luat cuvântul! EXPLICAȚIA PREMIERULUI în legătură cu GAFELE COMISE la începutul mandatului
DĂNCILĂ a luat cuvântul! EXPLICAȚIA PREMIERULUI în legătură cu GAFELE COMISE la începutul mandatului

DĂNCILĂ a luat cuvântul! EXPLICAȚIA PREMIERULUI în legătură cu GAFELE COMISE la începutul mandatului

Viorica Dăncilă, premierul României, a declarat că gafele pe care le-a făcut la începutul mandatului său au o explicație foarte simplă, și anume, presiunea care a fost pusă pe umerii ei și-a spus cuvântul.

Premierul Viorica Dăncilă susține că presiunea uriașă care există asupra sa este motivul greșelilor pe care le-a făcut de la începutul mandatului. 

„Sunt om şi omul este supus greşelii. Este adevărat că este o presiune uriaşă şi din acest motiv apar şi greşeli. Da, poate am greşit, însă ceea ce pot să vă spun este că nu am greşit niciodată prin deciziile pe care le-am luat. Nu am luat niciodată o decizie împotriva oamenilor, din acest motiv am conştiinţa împacată”, a declarat Dăncilă, la Antena 3.

„Mulţi dintre cei care m-au jignit, au avut un comportament atât de nefiresc, sunt cei care de-a lungul timpului au luat decizii împotriva oamenilor şi unii chiar le-au aplaudat. Au tăiat pensii, salarii, au închis şcoli, spitale. Eu sunt un om modest şi cu bun-simţ, cu frică de Dumnezeu şi tot ceea ce fac, fac în folosul oamenilor şi cred că asta va rămâne.

Nu vor rămâne nici jignirile, nici atacurile la persoane  şi va rămâne ceea ce facem noi. Sper ca oamenii să mă judece pornind de la aceste lucruri”, a mai spus Viorica Dăncilă, conform B1.