Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă, acuzată că nu rupe „frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii”. „PSD a mimat”
Dăncilă, acuzată că nu rupe „frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii”. „PSD a mimat”

Dăncilă, acuzată că nu rupe „frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii”. „PSD a mimat”

Liderul deputaților PNL, Florin Roman o acuză pe Viorica Dăncilă că nu vrea să rupă frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii, refuzând să abroge legea recursului compensatoriu.

„Candidatul PSD la Președinția României, premierul demis prin moțiune de cenzură, Viorica Vasilica Dăncilă recunoaște în mod oficial că nu dorește să rupă frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii, care zburdă în libertate pe străzile României“, a arătat Florin Roman într-o declarație de presă.

Potrivit spuselor sale, PSD nu dorește abrogarea recursului compensatoriu, ceea ce înseamnă că în continuare, criminalii, violatorii și tâlharii vor fi eliberați mai repede din pușcării. Un alt lucru recunoscut oficial de PSD este că Guvernul Dăncilă a dat aviz negativ la inițiativele legislative ale Opoziției, de abrogare a recursului compensatoriu.

„Tot o recunoaștere oficială este că PSD a mimat scăderea zilelor compensatorii de la 6 la 3, propunerea guvernului PSD fiind modificată în Parlament, de majoritatea de atunci a PSD. Sunt dovezi oficiale de netăgăduit că PSD pune drepturile infractorilor mai presus de cele ale victimelor criminalilor, violatorilor și tâlharilor, deși în spațiul public, comunicatorii PSD au susținut exceptarea de la liberarea condiționată a infractorilor violenți!“, a încheiat Florin Roman.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: