Evenimentul Zilei > Monden > Dana Rogoz nu vrea să își trimită fiica la grădiniță! Chiar actrița ne vorbește despre motivul acestei decizii radicale
Dana Rogoz nu vrea să își trimită fiica la grădiniță! Chiar actrița ne vorbește despre motivul acestei decizii radicale

Dana Rogoz nu vrea să își trimită fiica la grădiniță! Chiar actrița ne vorbește despre motivul acestei decizii radicale

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, așa că nu are nevoie de nicio prezentare. De curând, frumoasa blondină și-a sărbătorit fiica, care a împlinit un an de când a venit pe lume. Viața vedetei este schimbată radical acum și pare să fie mult mai atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. Putem spune că a devenit extrem de strictă, mai ales având în vedere motivul pentru care a decis să nu își mai trimită fiica la grădiniță.

Dana Rogoz este o mămică împlinită. De curând a tăiat moțul fiicei sale, Lia, care a împlinit un an de când îi face viața mai frumoasă blondinei. Pentru a o integra în societate, vedeta alături de soțul ei au decis să o înscrie la creșă, însă au renunțat destul de repede la această idee. În urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, Dana Rogoz a anunțat faptul că fiica sa nu va mai merge la grădiniță. Lia va sta acasă, iar cei doi părinți își vor modifica programul în așa fel încât cineva să fie mereu în preajma micuței.

În urmă cu doar câteva ore, celebra actriță Dana Rogoz a făcut un anunț care a luat prin surprindere internauții. Pe pagina personală de Instagram, frumoasa blondină a explicat de ce ea și soțul ei au luat această decizie. Inițial, actrița a anunțat faptul că a suspendat activitatea zilnică a Liei, iar micuța nu va mai merge la creșă. Se pare că decizia are legătură cu situația actuală provocată de coronavirus. Actrița nu va mai duce micuța de doar un an la creșă până când lucrurile nu se vor mai calma.

„Ok, schimbare de plan. Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom sta acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt. Sigur, nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar măcar să mai reducem din riscuri. Suntem vaccinați, dar în ultima perioadă am preferat să comandam mâncare acasă, decât să ne oprim la câte un restaurant.”, a declarat Dana Rogoz pe Instagram.

Cine va sta acasă cu fiica Danei Rogoz

Celebra actriță susține în postarea sa de pe rețelele de socializare faptul că este mai mereu stresată din cauza acestui virus. Ideea că fiica sa se poate îmbolnăvi nu îi dă deloc pace, așa că a decis să nu mai intre în contact cu restul copiilor sau cu educatoarea. Cel mai bine pentru Lia este să stea acasă.

În ceea ce privește job-ul personal, Dana Rogoz susține că nu poate renunța de tot la cariera sa, însă face tot posibilul să evite interacțiunea cu prea multe persoane. A renunțat la deplasările care nu sunt absolut necesare în acest moment și face tot posibilul să reducă activitatea la minim. Același lucru se întâmplă și în cazul soțul ei, care a decis alături de frumoasa blondină să facă cu schimbul în ceea ce privește supravegherea micuței Lia.

„Nu pot renunța la job-ul meu, la multe dintre activitățile deja începute, dar încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasările care nu sunt fix în momentul ăsta necesare. Mesajul ăsta nu e menit să influențeze pe nimeni în nicio direcție, dar vă zic sincer că nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei. E un moment greu pentru toată lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind (…) Măcar să trecem de această criză, să se mai relaxeze presiunea pe spitale”, a mai adăugat Dana Rogoz pe contul personal de Instagram.