Evenimentul Zilei > Actualitate > Dana Chera a PĂRĂSIT emisiunea de la Antena 1. Mesajul de ADIO al VEDETEI TV
Dana Chera a PĂRĂSIT emisiunea de la Antena 1. Mesajul de ADIO al VEDETEI TV

Dana Chera a PĂRĂSIT emisiunea de la Antena 1. Mesajul de ADIO al VEDETEI TV

Dana Chera, ex-Grecu, a precizat în cadrul emisiunii de sâmbătă, 28 aprilie, că este ultima dată când apare pe sticlă în postura de prezentatoare.

Cel puțin pentru moment, însă decizia poate deveni permanentă. Însărcinată, Dana Chera intră în concediu de maternitate. Dana Chera va deveni mamă pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani cu actualul ei soţ, un medic stomatolog din Piteşti.

"Vă spun sincer: n-am crezut că o să pot să duc acest proiect, pentru că am zis nu știu dacă mă potrivesc cu formatul, dar ceva în mine îmi spunea că eu sunt un pic altfel decât la "La ordinea zilei", adică sunt și ca acolo, dar mai mult ca aici. Și a trecut peste noi, doamnelor și domnilor, foarte multă vreme, vreo doi ani și ceva, 28 de luni, și iată-ne în punctul acesta, în care eu trebuie practic să rezolv un lucru important: cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viață. Și acesta este motivul pentru care "Adevăruri ascunse" va fi de săptămâna viitoare cu o altă gazdă", a spus Dana Chera în ediția din 28 aprilie
 

Cârma emisiunii "Adevăruri ascunse" va fi preluată de Cătălina Porumbel, care va continua alături de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici.

Dana Chera s-a recăsătorit la doar o lună după divorțul de Bogdan Grecu, cu un medic stomatolog din Pitești, Adrian Chera. Iar acum cei doi se pregătesc să devină părinți.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: