Evenimentul Zilei > Social > Dana Budeanu tună și fulgeră. A vorbit despre terorizarea populației. „Sunt abuzuri”
Dana Budeanu tună și fulgeră. A vorbit despre terorizarea populației. „Sunt abuzuri”

Dana Budeanu tună și fulgeră. A vorbit despre terorizarea populației. „Sunt abuzuri”

Dana Budeanu a vorbit despre începerea noului an școlar și a spus că fetele ei vor merge, luni, la festivitatea de deschidere. Vedeta contestă măsurile restrictive.

Noul an școlar va începe, luni, 13 septembrie, dar evenimentul va fi marcat și de pandemia de coronavirus. Astfel, în localitățile unde rata de infectare atinge pragul de 6 la mie, elevii vor sta acasă și vor face cursuri on-line. Despre această situație a vorbit Dana Budeanu, care a afirmat că nu împărtășește această restricție.

Dana Budeanu: „Niciun copil nu merge la școală luni”

„Niciun copil, de fapt, nu merge la şcoală luni. Sunt sute de mii de participanţi la Untold, bravo!

Copiii nu merg la şcoală şi Cîmpeanu ne explică coincidenţa? Eu vreau să găsesc o soluţie, pentru copii. Eu propun să donăm, haideţi, vă rog eu frumos, să fie teste rapide pentru elevi şi studenţi. Miza este să bage teroare în populaţie, dacă nu te înţepi, nu mergi la şcoală. Lăsaţi copiii în pace!

Noi, ca ţară, avem libertatea să jucăm mascarada cum vrem noi. Eu i-am zis lui Cîţu să pună vaccinarea în cârca medicilor de familie. Ei habar nu au!”, a declarat Dana Budeanu la România TV.

Ea i-a pus o întrebare și lui Raed Arafat, șeful DSU. „Domnule Arafat, este ok să ne vaccinăm dacă suntem pozitivi? Eu aşa ştiu, că dacă sunt bolnavă nu am voie să mă înţep. Nu ştiu dacă ştie populaţie, care este atât de îndobitocită, că şcolile, universităţile, spitalele sunt ale noastre.

„Astea nu sunt legi de respectat, sunt abuzuri”

Fetele mele se duc la şcoală luni, normal. Astea nu sunt legi de respectat, sunt abuzuri”, a mai afirmat Dana Budeanu.

În acest an, vedeta vorbea despre pandemia de coronavirus și spunea că „Pandemia, sau, mă rog, mascarada aceasta la nivel mondial, este pur și simplu o regie făcută din pix. Nu spune nimeni că nu există nu știu ce virus, există foarte mulți viruși. Nu spune nimeni că nu mor oameni, mor foarte mulți oameni. Au fost ani în care au murit mult mai mulți oameni de mult mai multe afecțiuni.

Eu am afirmat că eu cred că prin această boală au trecut jumătate dintre români. În momentul în care au trecut jumătate dintre români, bineînțeles, nu mai putem să vorbim despre niciun fel de pandemie pentru că suntem 50% imunizați. Deci, se termină, s-a atins imunizarea de 50% și gata.”

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: