Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu se mărită. Vrea să se căsătorească și s-a afișat cu inelul în public
Dana Budeanu se mărită. Vrea să se căsătorească și s-a afișat cu inelul în public

Dana Budeanu se mărită. Vrea să se căsătorească și s-a afișat cu inelul în public

Dana Budeanu a postat o poză cu un inel ce pare a fi de logodnă și a anunțat că vrea să se căsătorească. Ea are o relație cu Andrei Hrebenciuc.

Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc vor să-și oficializeze relația și să se căsătorească. Un anunț care poate fi interpretat astfel a fost făcut de Dana Budeanu pe contul de Instagram. Ea a postat o poză cu un inel ce pare a fi de logodnă. „I don t date I marry (n.r. – eu nu am iubiți, eu mă căsătoresc)”, a scris ea pe rețeaua de socializare. S- a bucurat de aprecierea urmăritorilor și a primit peste 5.000 de likeuri în mai puțin de o oră.

Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc vor să se căsătorească

Dana Budeanu a mai fost căsătorită cu Radu Budeanu, patronul CanCan, Ciao, Gândul și Prosport. Cei doi au împreună două fete. Ea a mai avut o relație cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga. Andrei Hrebenciuc a mai fost căsătorit cu Irina Noapteș, fiica fostului director al CFR,. Însă, cei doi au divorțat în luna aprilie a acestui an, în secret, la notar, după șase ani de căsnicie. Cei doi făcuseră o nuntă luxoasă, la Palatul Snagov.

În urmă cu mai mulți ani, Andrei Hrebenciuc a avut o relație și cu Elena Băsescu. Cei doi au fost împreună o perioadă, chiar dacă pe scena politică, tații cuplului, Viorel Hrebenciuc și Traian Băsescu erau mari rivali.

Viorel Hrebenciuc a fost condamnat în primă instanță

Andrei Hrebenciuc are probleme cu legea. Săptămâna trecută, magistrații de la Curtea de Apel Brașov au dat o primă decizie în dosarul în care foștii lideri ai PSD, Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc și Ioan Adam sunt judecați pentru fapte de corupție ce privesc retrocedarea pretins nelegală a peste 43.000 de hectare de pădure din județul Brașov.

Astfel, Viorel Hrebenciuc a primit doi ani de închisoare cu executare. În acelaşi dosar, Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost condamnat tot la doi ani de închisoare, însă cu suspendare. Pentru Ioan Adam, judecătorii au dispus suspendarea pedepsei,

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: