Evenimentul Zilei > Actualitate > Dana Budeanu, declaraţii incendiare: În România nu există designeri, nici bloggeri de fashion, TOTUL E O CACIALMA. Sunteţi de acord?
Dana Budeanu, declaraţii incendiare: În România nu există designeri, nici bloggeri de fashion, TOTUL E O CACIALMA. Sunteţi de acord?

Dana Budeanu, declaraţii incendiare: În România nu există designeri, nici bloggeri de fashion, TOTUL E O CACIALMA. Sunteţi de acord?

Într-un interviu acordat nu demult pentru Life.ro, Dana Budeanu a făcut câteva afirmaţii despre lumea modei din România care, cu siguranţă, i-a deranjat pe cei din acestă zonă a fashion-ului deoarece, a spus: la noi lumea modei nu există şi nici designeri.

"Nu, nu am cu cine să vorbesc acest subiect în România. În România lumea modei nu există. Nu există designeri; singurul designer român, după părerea mea, este Maria Lucia Hohan. Nu există nici bloggeri de fashion, totul e o cacialma! Ca să mă înţelegi, nivelul acestor bloggeri este, dacă vrei aşa, o comparaţie, ca Filofteia de la etajul 3 care îi spune Elenei de la 2, cum să coboare îmbrăcată din blocul în care stau amândouă. Că acesta este nivelul. Ce background au aceşti bloggeri? Ce aduc ei societăţii, că mie, uneia, nu-mi aduc nimic".

Iar despre bărbaţi (pe care-i face mafioţi în postările sale), a spus: "Majoritatea bărbaţilor. Şi să ştii că există şi un fan club al postărilor cu mafioţi. De fapt, ce sunt aceste postări? Situaţii generale de viaţă în care bărbaţii se află şi eu îi numesc mafioţi, pentru că am plecat de la serialul Narcos. Bărbaţii se uită la Pablo (Escobar – n.n) şi se simt bine, vor să fie ca el, stăpâni pe situaţie, să aibă totul sub control, femeia să le fie supusă, în casă să fie cum spun ei, ceea ce… nu se întâmplă niciodată, de fapt… Şi aceste postări se vor amuzante, de altfel femeile care dau like se recunosc în aceste situaţii şi se distrează…".

Iar despre stil a făcut următorul comentariu: "Nu te naşti, dar îl dobândeşti din momentul în care te-ai născut, până la maturitate când începi să faci alegeri care depind însă de educaţia pe care ai acumulat-o în tot acest timp. Tot ce ai văzut, simţit, citit – şi nu neapărat legat de domeniul vestimentar. Felul în care ai trăit este definitoriu. Dar, ca să fac răspunsul mai scurt, te îmbraci, sau aşa ar trebui, exact cum te simţi, exact cum eşti! Adolescentele ştiu cum se îmbracă, de fapt ele ştiu ce fel de femeie vor fi! De acolo porneşte totul. Că undeva ştii cine vei fi, ai în tine informaţia asta…", titrează life.ro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: