Dan Voiculescu îi taxează pe colegii săi care se opun suspendării: AGENŢI POLITICI ai lui Băsescu. Iliescu şi Antonescu sunt vizaţi

Dan Voiculescu îi taxează pe colegii săi care se opun suspendării: AGENŢI POLITICI ai lui Băsescu. Iliescu şi Antonescu sunt vizaţi

Pentru că, spre deosebire de partenerii săi politici, nu a renunţat la ideea suspendării preşedintelui Traian Băsescu, fondatorul PC, Dan Voiculescu îi pune la punct, pe blog, pe aceştia.

"«Agenţii politici» ai domnului Băsescu, infiltraţi strategic în diverse partide, uită de orice prudenţă când aud de suspendare şi ies agresiv la luptă. După emisiunea de luni, o serie de personaje secundare, aflate mereu pe contrasesns politic, au «înfierat» revoluţionar orice idee de suspendare şi şi-au trădat, o dată în plus, afinitatea pentru Traian Băsescu. Unde dai si unde crapa…", a scris Dan Voiculescu, astăzi, pe blog. "Duşmanii sunt atacaţi la dosar" "Ai rostit suspendare, ai devenit «duşman al poporului». Iar "duşmanii poporului" sunt atacaţi la dosar. În cazul meu, a fost încă o dată invocat procesul pe care l-am intentat CNSAS, cel în urma căruia au fost respinse de Curtea de Apel Bucureşti şi ÎCCJ toate acuzatiile care mi s-au adus, inclusiv cele ale doamnei Silaghi (împotriva căreia am declanşat deja un proces în urma căruia va răspunde în justiţie pentru toate neadevărurile rostite sistematic) cu excepţia unei note comerciale, adresate directorului întreprinderii de comert exterior (NU securitatii!!), referitoare la întâlnirea cu un om de afaceri străin - obligatie legală in acea perioada pentru orice angajat in comertul exterior", a mai scris Dan Voiculescu. Totodată, fondatorul PC subliniază că "îndeplinirea unei formalităţi de serviciu nu poate fi considerată o colaborare cu Securitatea". Asta deşi, atunci când a completat declaraţia obligatorie la depunerea candidaturii, Voiculescu a a tăiat opţiunea "nu am fost lucrător al Securităţii", în document rămânând opţiunea "am fost colaborator" al Securităţii.

  • ANALIZĂ. Voiculescu, "Rasputin de România", obsedat de suspendarea lui Băsescu. Radiografia unei idei fixe
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, la România TV că nu este convins de necesitatea unei noi suspendări a lui Traian Băsescu, idee repusă pe tapet de liderul PC. Dan Voiculescu a declarat, luni seară, la Antena 3, că o a treia suspendare a preşedintelui Traian Băsescu ar trebui făcută în perioada imediat următoare astfel încât referendumul pentru demitere să aibă loc concomitent cu scrutinul din 9 decembrie.

"A fost recent o încercare, care s-a soldat cu rezultatul cunoscut. Ce a apărut în plus din vară până acum ca să existe motivare?", a declarat Ion Iliescu . "În acest moment discuţia privind suspendarea lui Băsescu mi se pare inutilă," a insistat fostul preşedinte al României. Acesta a adăugat că el unul nu a fost de acord nici cu celelalte două demersuri de suspendare. "Nu-mi place această manieră impulsivă de a acţiona", a explicat el.

  • Ion Iliescu, despre o nouă suspendare a lui Băsescu: Este o discuţie INUTILĂ

Antonescu:  Suspendarea lui Băsescu nu este o prioritate Tot vineri seara, invitat la România TV, Antonescu a declarat că nu face din suspendarea lui Băsescu o prioritate a momentului, dar că, după alegeri, USL nu va avea foarte multă răbdare cu şeful statului. Mai precis, dacă Băsescu nu-l va desemna pe Victor Ponta drept premier după alegeri - în cazul unei victorii clare a USL - Uniunea îl va suspenda "imediat", fără să mai vină întâi cu o altă numire. "Dacă refuză o dată, imediat declanşăm procesul de suspendare", a anunţat Antonescu, subliniind că a accepta să facă o nouă nominalizare de premier "ar însemna să acceptăm şi noi că am făcut alegeri degeaba".

Ne puteți urmări și pe Google News
Şi liderul clujean Ioan Rus a respins ideea unei noi suspendări. "Domnul Voiculescu ar trebui să aibă pacienţă, să ne lase mai uşor pe noi cu ideile dânsului", a recomandat acesta. "Iar visele erotice că vrea Dragnea prim-ministru, că vrea ăla, sau vrea Voiculescu nu ştiu ce, acestea trebuie stopate de conducerile colective ale acestor partide. Ce să fac eu cu visele lui Voiculescu?", a conchis Rus.

Ioan Rus, despre Dan Voiculescu: Să ne lase cu ideile lui. VISELE EROTICE trebuie stopate. "Subiectul suspendării (preşedintelui Traian Băsescu - n.r.) este adus în discuţie într-un mod nepotrivit.Mulţi dintre politicienii români ar face bine dacă ar scăpa de obsesia care îi bântuie de dimineaţă până seara",  a declarat, la rândul său, Călin Popescu TăriceanuPremierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu crede că Uniunea Social Liberală va demara un nou proces de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, dar şi-a exprimat convingerea că şeful statului va numi, după legislativele din 9 noiembrie, un prim-ministru din partea USL, precizând că el va rămâne candidatul pentru acest post. Invitat luni seara la Antena 3, Dan Voiculescu a lansat ideea unei suspendări preventive. După părerea sa, demersul ar trebui să aibă loc înainte de alegeri, tocmai pentru a fi evitat scenariul în care Băsescu nu desemnează un premier de la USL. Liderul PC a propus ca referendumul de demitere să aibă loc tot pe 9 decembrie, odată cu alegerile parlamentare, ceea ce ar rezolva problema cvorumului necesar pentru validarea acestuia.

CITIŢI ŞI:

  • Tăriceanu, despre o nouă suspendare a lui Băsescu: Unii politicieni ar face bine dacă ar scăpa de OBSESIA care îi bântuie
  • Victor Ponta: Nu cred că este oportun să vorbim acum despre suspendare
  • Tăriceanu, despre o nouă suspendare a lui Băsescu: Unii politicieni ar face bine dacă ar scăpa de OBSESIA care îi bântuie
  • Voiculescu vrea să-l împingă pe Ponta către o nouă suspendare
  • Apocalipsa după Voiculescu: "Cineva din PSD şi cineva din PNL vor trăda după alegeri şi vor face Guvernul fără Ponta şi Antonescu"
  • EDITORIALUL EVZ. Oroare de comunicare: Voiculescu, protectorul Regelui şi al intelectualilor Cezar Preda: "România este ALTCEVA decât crede Dan Voiculescu"
  • Nicolăescu: Cel mai bun moment pentru suspendarea lui Băsescu, după modificarea Constituţiei