Evenimentul Zilei > Justitie > Dan Voiculescu, AȘTEPTAT astăzi la Curtea Supremă pentru AUDIERI
Dan Voiculescu, AȘTEPTAT astăzi la Curtea Supremă pentru AUDIERI

Dan Voiculescu, AȘTEPTAT astăzi la Curtea Supremă pentru AUDIERI

Înalta Curte de Casație și Justiție judecă azi un nou termen în dosarul în care fostul director al Antena Group, Sorin Alexandrescu, este acuzat că l-ar fi şantajat pe Ioan Bendei, administrator RCS&RDS. Dan Voiculescu ar putea fi adus pentru audieri în dosarul care i-a adus doi ani de închisoare cu executare la judecata din prima instanță.

Judecătorii de la Curtea de Apel București i-au condamnat, în mai 2016, pe Sorin Alexandrescu la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, pe Dan Voiculescu la doi ani de închisoare cu executare şi pe Camelia Voiculescu la doi ani de închisoare cu suspendare, în timp ce Antena 3 şi Intact Publishing au fost achitate. Decizia a fost contestată la instanţa supremă.

 

Potrivit anchetatorilor, în perioada 16 aprilie – 21 mai 2013, Sorin Alexandrescu a exercitat, în mod repetat şi gradual, acte de constrângere asupra lui Ioan Bendei, ameninţându-l cu darea în vileag a unor presupuse fapte de corupţie, astfel încât să îl determine să urmeze conduita impusă de inculpat, scrie

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: