Evenimentul Zilei > Sport > Dan Petrescu, dezamăgit de rezultatul cu Slavia Praga: „Cehii ne-au bătut ca la tenis de masă”
Dan Petrescu, dezamăgit de rezultatul cu Slavia Praga: „Cehii ne-au bătut ca la tenis de masă”

Dan Petrescu, dezamăgit de rezultatul cu Slavia Praga: „Cehii ne-au bătut ca la tenis de masă”

CFR Cluj a fost învinsă, aseară, scor 0-1, în Gruia, de Slavia Praga, în manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor.

Campioana României ar fi putut încheia fără înfrângere partida cu Slavia, de la Cluj, dacă Billel Omrani nu ar fi ratat penalty-ul în minutul 79. Slavia Praga a înscris unicul gol al partidei în minutul 28, prin Lukas Masopust.

După meci, Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, a declarat că nu îl va certa pe Billel Omrani pentru ratarea penalty-ului.

El ne-a făcut mari, acum ce facem? Îl omorâm? Azi a ratat. Și eu am ratat penalty. Rondon trebuia să bată, că Omrani a fost faultat. Billel a crezut că trebuie să ia el mingea și să bată, că e golgheterul echipei și a bătut mereu bine.

Suntem foarte supărați de rezultat. Slavia ne-a dominat la pase, dar nu și la ocazii. Ei nu au avut niciun șut pe spațiul porții și au dat un gol ca la tenis de masă, nu știu ce a fost acolo. A fost o neînțelegere. Mi s-a părut că am primit golul prea ușor. Chiar nu îmi amintesc niciun șut al lor pe spațiul porții. Dacă îmi spuneți voi…

Nu știu ce vom face în retur, nu știu dacă vom face o surpriză, dar rezultatul nu e cel care trebuia să fie. Ne-au dominat fără să aibă ocazii.

Nu e o scuză, dar să nu uităm că ne-au lipsit doi jucători foarte importanți. Cestor și Aurelio au făcut un meci bun. Dar, oricum, Culio e Culio și Vinicius e Vinicius. Din păcate, nu e vreo șansă să-i am la retur”, a spus Petrescu.

Partida retur va avea loc miercuri, 28 august, la Praga. Învingătoarea din această „dublă” merge în grupele Ligii Campionilor, în vreme ce pierzătoarea va intra direct în grupele Europa League.